Times: Ultimátumot fog kapni Magyarország!

2017. április 04. 15:47

A Times értesülései szerint Németország, Franciaország és 21 másik állam ultimátumot adna Magyarországnak és Lengyelországnak: vagy elfogadják a rájuk eső menekültkvótát, vagy ki kell lépniük az EU-ból.

2017. április 04. 15:47

Magyarország nyomás alá helyezte Brüsszelt a kvóták elleni „lázadással”: Lengyelországgal együtt figyelmen kívül hagyta a 2015-ben érkezett menekültek áthelyezésével kapcsolatos törekvéseket is – írja a Times egyik cikkében.

A lap értesülései szerint idén ősszel a Brexit tárgyalásokkal párhuzamosan állítják a két országot választás elé. „A két államnak döntenie kell: maradnak az EU rendszer része, vagy sem? Ha nem, politikai és gazdasági következményekkel fognak szembe nézni.” – nyilatkozta a Timesnak egy magasrangú tisztviselő.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 245 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nuttika
2022. január 24. 18:34
Oké, azt hiszem akkor byebye EU. Van egy olyan sanda gyanúm, hogy amikor a többi országban beüt a baj, ők is szabadulni akarnak majd az EU-tól. Amúgy nagyon demokratikusak, hogy olyan ultimátumot adnak, ami belügyekbe szól bele. A demokrácia szent őrei.
Tehetős Totó
2022. január 24. 18:34
A kibicnek, könnyebb a dolga, mint a bíbicnek. Vegyük viccnek!
fogd a pénzt és kuss
2022. január 24. 18:34
és ha nem fogadjuk el és ki sem lépünk, akkor mi lesz?
yanoo
2022. január 24. 18:34
Akkor lépjünk ki.Kisebb kár ér minket, mintha örök időkre sáskajárásra itélik az országot.Unió nélkül lehet élni, a vadakkal viszont nem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik