Felgyújtottak egy franciaországi menekülttábort

2017. április 11. 10:10

Egy menekülttábor teljesen leégett hétfő este Észak-Franciaországban. A lángok azután csaptak fel, hogy a két csapat migráns összeverekedett.

2017. április 11. 10:10

Leégett egy menekülttábor az észak-franciaországi Dunkerque közelében hétfő éjszaka. A tüzet szándékos gyújtogatás okozhatta. 

A táborban körülbelül 1500-an laktak kis faházakban, melyekből a tűz után „semmi sem marad, csak egy halom hamu” – mondta a helyi rendőrfőnök, Michel Lalande. 

A tűz akkor ütött ki, mikor hétfő este a táborban kurdok és afgánok verekedtek össze. A mintegy 150 migránst végül rohamrendőrök választották szét. Az összecsapásban körülbelül hatan, a tűzben tízen sebesültek meg.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
öszödibeszéd
2017. november 13. 14:53
mi közünk nekünk menekülttáborokhoz, marha?! ekkora hülyeséget sem hallottam még... fejbevertek a feministák a tüntin?
balbako_
2017. november 13. 14:52
Csak a Sorosért hisztiző csőcselék figyelmébe ajánlom, hogy az Istenadta nép türelmével nem ajánlatos sokáig visszaélni. Nagyon sokan vagyunk ebben az országban akik nem így akarunk élni, nem ezekkel a majmokkal!
alex.leopardi
2017. november 13. 14:47
16 hónapig voltam összezárva román nacionalistákkal,meg is vertek de nagyjából megvoltam velük
Bástyaelvtárs
2017. november 13. 14:47
megnéznélek benneteket melldöngető vérmagyarokat egy menekülttáborban összezárva román vagy szlovák nacionalistákkal :DDD Hány napig bírnátok - napig a faszt! - óráig bírnátok ki egymás agyonverése nélkül? :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik