A bevándorlás visszaszorításáért dolgozunk

2017. május 28. 12:42

Mi folytatjuk a munkánkat, hogy lejjebb hozzuk a nettó migrációt, mert hiszünk abban, hogy ennek hatása van az emberekre. Interjú.

2017. május 28. 12:42
Theresa May
The Spectator

Kétszer is megígérte, hogy több tízezres nagyságrend alá szorítja a bevándorlást és egyszer sem sikerült ezt teljesítenie. Miért kéne hinnünk önnek harmadszorra is?

Amit mi tettünk, hogy biztosítottuk: azon dolgozunk, hogy csökkentsük a bevándorlást és természetesen ezt fogjuk tenni, amikor elhagyjuk az Európai Uniót, lehetőségünk és képességünk lesz arra, hogy tárgyaljunk azokról a számokról, ami alapján szabályozni fogjuk, hogy kik jöhetnek az Európai Unió országaiból az Egyesült Királyságba.

De eddig is meg volt a hatalma. Megvolt a hatalma a nem EU-s bevándorlással kapcsolatosan és sose sikerült tízezrek alá menni. Még azt a keveset, amit ellenőrzött, azt sem sikerült ellenőriznie.

Látjuk, hogy a számokat lemenni és látjuk...

Még mindig tízezrek felett vannak.

... és látjuk őket felmenni. Ugyanakkor egy nagyon, nagyon valós döntés előtt fogunk állni június 8-án. Ez én és a pártom, – akik hiszünk abban, hogy dolgoznunk kell a bevándorlás ellenőrzésén – és Jeremy Corbin és a Munkás Párt között van, – akik abban hisznek, hogy ellenőrzés nélküli bevándorlásnak kéne lennie. Ez az a döntés, ami a nép előtt áll. Mi folytatjuk a munkánkat, hogy lejjebb hozzuk a nettó migrációt, mert hiszünk abban, hogy ennek hatása van az emberekre.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
írmag
2017. szeptember 23. 07:14
Kérem, írjon egy levelet ennek a kretén gondolkodásmentes Merkelnek!
Onurisz
2017. augusztus 22. 17:24
Ők nem járnak jól azzal, hogy az EU-ból történő bevándorlást korlátozzák, a "gyarmatokról" jövőt pedig nem, de az ő bajuk. Nekünk jó így, mert az angol nyelv miatt Britanniába ment a legtöbb magyar. De itthon is kell tartani azokat, akik ezután kevésbé tudnak elmenni.
finalpoint
2017. augusztus 22. 17:24
Azért van annak egy bukéja, hogy a manchesteri robbantás után a néni legnagyobb problémája az EU-s állampolgárok bevándorlása. Mert ha jól értettem a híreket, nem egy lengyel targoncás volt a robbantó.
atila68
2017. augusztus 22. 17:23
Angol nácik. Micsoda fertő!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik