Magyarul kért enyhébb büntetést Rezešová

2014. szeptember 09. 12:33

Az utolsó szó jogán magyarul szólalt fel és elnézést kért a négy ember halálát okozó ittas járművezetéssel vádolt Eva Rezešová. Csütörtökön hirdetnek majd ítéletet.

2014. szeptember 09. 12:33

A négy ember halálát okozó ittas járművezetéssel vádolt szlovák Eva Rezešová erős akcentussal, de magyarul szólalt fel az utolsó szó jogán a keddi büntetőtárgyaláson. Elnézést kért, és azt mondta: mélyen együttérez a balesetben elhunytak hozzátartozóival, ő is ember, ő is anya, aki két éve nem látta a gyerekeit. Azt kérte, hogy enyhe büntetést szabjanak ki rá.

Az ugyancsak kedden elhangzott perbeszédek során az ügyész az elsőfokú, hat év szabadságvesztést kiszabó ítélet hatályon kívül helyezését és új eljárás lefolytatását kérte, míg Rezesová védője a kiszabott büntetéssel megegyező mértékű szabadságvesztést indítványozott.

A perben csütörtökön hirdet ítéletet a bíróság.

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
stefanovszky
2015. április 30. 15:39
Kicsit drogoztunk, sokat ittunk, száguldoztunk, aztán meg játszottuk , hogy nem beszélünk magyarul. Remélem a börtönben megdöglik a kurva.
krksziget99
2014. szeptember 10. 19:57
Mert ilyen a magyar jog,- akinek van pénze szakértőket "megvenni" az nyerhet életet pénzt, stb. érdekes, hogy sztárügyvédek bevételeit nem ellenőrzik soha, pedig lenne mit keresni!
Maddox
2014. szeptember 10. 19:56
Hihetetlen, ezek a szlovákok kritikus helyzetben sokszor percek alatt meg tudnak tanulni magyarul.
==T==
2014. szeptember 10. 19:56
Csúnya ügy, de ez akkor sem szándékos emberölés volt, hanem egy baleset.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!