Blair a vécépapírgyártók konferenciáján

2010. november 08. 14:25

A vécépapírgyártók konferenciáján tart előadást a Tony Blair. A volt brit miniszterelnök rövid fellépéséért állítólag 50 ezer fontot (16 millió forintot) zsebel be.

2010. november 08. 14:25

Tony Blair volt brit miniszterelnökért sorban állnak a legexkluzívabb rendezvények szervezői. Sajtóbecslések szerint 20 millió fontot (több mint hatmilliárd forintot) keresett beszédeivel az elmúlt három évben. A Mail on Sunday azt állítja: a higiéniai termékeket gyártó iparágak nemzetközi szövetsége (ISSA) is meghívta Blairt a floridai Orlandóban tartandó éves szakmai kongresszusára.

Az ISSA kötelékébe toalettpapírt, mellékhelyiségek fertőtlenítésére szolgáló szereket, női testhigiéniai termékeket előállító vállalatok tartoznak. A szövetség csütörtöki kongresszusának meghívottjaitól ezer dollárig terjedő adományokat várnak a szervezők; ennyiért az első sorból lehet hallgatni Blair 40 perces felszólalását. A lap szerint a volt kormányfő repülőjegyét is az egyik nagy amerikai higiéniai vállalatcsoport fizeti.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!