Tömegverekedések a német menekülttáborokban

2015. november 30. 11:57

Több menedékkérőt letartóztattak Berlinben, miután a befogadóállomássá alakított egykori Tempelhof repülőtéren verekedés tört ki.

2015. november 30. 11:57

Sorban állás közben tört ki verekedés a menekülteket befogadó állomássá alakított berlini Tempelhof repülőtéren. 1200 menedékkérőt szállásoltak el itt. A verekedés után több embert letartóztattak. Pár órával a tempelhofi eset előtt Spandauban, egy másik szálláson tört ki verekedés – írja a The Local német kiadása. Itt poroltókkal, kanapékkal estek egymásnak emberek: ötszáz embert kellett evakuálni. Verekedés volt egy kreuzbergi, illetve egy Szász-Anhalt tartományi szálláson is.

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kunzoo
2015. december 01. 10:23
párnacsata volt kérem csak hamar tönkrementek a párnák. A poroltó jobban bírja. A németek hibája ez is, teccetek volna keményebb párnákkal vagy puhább poroltókkal ellátni a táborokat.
thymian
2015. december 01. 00:06
Az amcsik megszüntetik a vízummentességet azokkal az országokkal, akik migrókat vesznek fel. A németek és a svájciak is beleesnek a korlátozásba.
Hirundo
2015. november 30. 21:33
Bocsássatok meg, hogy nem jut eszembe, kicsoda, de valaki vezetett egy listát a szórványos, egyedi verekedéses esetekről, nem?
Malcolm Reynolds
2015. november 30. 19:22
egyébként ha tetszik hogy a táblás reteksimogatókról szóló hírek mellett végre a valóság is megjelenik de nem tetszik az hogy buckalakók tombolnak európa közepén akkor vajon a cikk értékelésénél a tetsziket vagy a nem tetsziket kell választani?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!