Nem tetszik a kvóta az utca emberének

2016. február 29. 10:23

Az atv.hu az utca emberét kérdezte a kvóta ellenes népszavazásról.

2016. február 29. 10:23

Járókelőket kérdezett az atv.hu azzal kapcsolatban, hogy ők részt vennének-e a kvóta ellenes népszavazáson. A videóból kitűnik, hogy a többség részt venne és nemmel szavazna a kötelező betelepítési kvótára. 

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2016. március 30. 22:54
Európa az európaiaké. Punktum.
áfonya
2016. március 08. 18:47
Háttér megbízó lehet hogy a romboló betolakodók családjait pénzel támogatja azért nem jöttek velük.
áfonya
2016. március 08. 18:47
Ez a sok egyedülálló betolakodó zsoldosok családját pénzeli a háttértámogató globali gazdi azért nem jöttek velük. Szervezett kiképzett bankkártyával (pénzelt) csoportok ez az áramló tömeg,feladatot töltenek be még hozzá az Európai emberek irtása .A második világháborúért büntetik Európát ,bosszúállás megy,,nos az sem véletlen a most sztárolt saul fia film története rá képzelhető az Európa felfordulására, csak a szereplők cserélődtek ,a második világháború üldözetjei bosszút állnak..Bevonulásuk kezdetén csendben elhitették magukról hogy menekültek,de ahogyan Európa megtelik velük annál agresszívebbek ,gyilkolnak erőszakosak ,,nos ezek a globali gazdi zsoldos katonái.
áfonya
2016. március 05. 12:20
Merkel az egyetlen, aki valóban veszélyes az EU-ra
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!