Az Iszlám Állam katonájaként fenyegetőzött a németországi baltás vérengző

2016. július 19. 16:56

A videón késsel fenyegetőző Muhammad Rijad az Iszlám Állam katonájaként biztat másokat is a saját országukban való öldöklésre.

2016. július 19. 16:56

Öljenek hitetleneket a saját országukban – biztatja az Iszlám Állam híveit a videófelvételen látható 17 éves afgán férfi, Muhammad Rijad, aki a videót közzétevő Iszlám Állam a würzburgi baltás-késes támadóval azonosít. A férfi a Kalifátus katonájaként beszél magáról, és kilátásba helyezi, hogy a kezében lévő kést használni is fogja. A videót az Iszlám Állam propagandaoldala, az Amak hozta nyilvánosságra a szélsőséges weblapokat figyelő SITE központ szerint. Jelenleg a német hatóságok vizsgálják a férfi személyazonosságát és a kijelentéseit.

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lajkakutyus
2016. július 20. 08:43
Az Iszlám Állam katonái, -úgy tűnik- nem ezek a gyilkoló figurák, hanem a stasis ribanc, meg a Nyugat-Európában állomásozó förtelmes, hányadék elvtársai. Ezek a kis gyilkos pondrók mellékszereplők a világ tönkretételében, és ez csak a kezdet!
sozlib_abschaum
2016. július 20. 05:49
"Der fetter Schwein (Peter Altmaier) sieht keine erhöhte Terrorgefahr durch Flüchtlinge. Ez a hülye gyerek peter altmaier merkel jobbkeze (amivel a hátsóját szokta törölni) még mindig azt állítja, hogy nincs nagyobb terrorista kockázat a migrik miatt. http://www.spiegel.de/politik/deutschland/wuerzburg-peter-altmaier-sieht-keine-erhoehte-terrorgefahr-durch-fluechtlinge-a-1103789.html
thymian
2016. július 20. 01:14
"Jelenleg a német hatóságok vizsgálják a férfi személyazonosságát és a kijelentéseit." Megvizsgálták, kiderült, hogy nem afgán, hanem valószínűleg paki. A következő az lesz, kiderítik, 17 éves is legalább 8 évvel ezelőtt volt. :D
anaphylaxiás sokk
2016. július 20. 00:52
Mondjuk annyi pozitívum azért van a dologban, hogy most már a kínaiak is elkezdik utálni őket, ami a kínai lakosság lélekszámára tekintettel nem túl sok jót ígér. Lesz még Kabul kínai falu!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!