A berlini gázolás áldozataira emlékeztek Európában

2016. december 20. 21:01

Angela Merkel és a német kormány tagjai meglátogatták a hétfői ámokfutás helyszínét. Több európai parlamentben megemlékeztek az áldozatokról.

2016. december 20. 21:01

Berlinben a hétfői merénylet helyszínén mécsesekkel, virágokkal emlékeznek a helyiek. A német kancellár kijelentette, a felelősök el fogják nyerni büntetésüket.

A belga, spanyol és francia parlamentben egyperces néma csönddel emlékeztek a berlini karácsonyi vásáron történt merénylet áldozataira.

Budapesten a német nagykövetséghez vittek virágot és gyújtottak mécseseket.

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Márkus István
2016. december 24. 19:27
https://www.youtube.com/watch?v=JvLPJEkrlxo
luisbathhelena
2016. december 22. 19:40
Aha. Évek óta nem csináltok mást mint a Facebookot befeketítitek, nemzeti szinüre festenek valami középületet, virágok, könnyek, szép szavak, álszentség. DE SEMMIT FONTOSAT NEM TESZTEK!!!!!!!! Csak idő kérdése a következő német merénylet, barmok.
kaltran
2016. december 21. 09:13
Számomra a szomorúságon túl is van egy szomorú jelentése az eseményeknek és NEMeseményeknek. Ezek a gaztettek attól is pusztítanak, hogy az ember egyszeri megismételhetetlen szentségét is belenyomorítják a széttrancsírozott "együvé dolgozott" húscafatokba, s bármennyire gyászolnak (jelen esetben maguk a felelős-társak) nincs kiemelve, hogy az áldozatok egyedi pótolhatatlan emberek voltak, arccal, sorssal, álmokkal, történetekkel. Jó, most kevés idő telt el, de miért nem teszik közzé például a nizzai kamionügy áldozatainak fotóját, miért nem emelnek egy obeliszket, melyre ráírnák a nevüket, miért nem készítenek dokumentumfilmet a megszakadt életekről? Ők nem csak egyszerű áldozatok, hanem annak az erőnek a katonái, akik esetleg útját állhatták volna ennek az iszlám-mikgráns borzalomnak már az által is, hogy vannak és léteznek, darabszámra is feltöltve a "védvonalat" A régebbi korok emlékművei tele vannak nevekkel. Nekünk ma csak a húscafatok jutnak?
thymian
2016. december 21. 08:15
"A német kancellár kijelentette, a felelősök el fogják nyerni büntetésüket." Már a bíróság előtt kellene állnotok, nem álszenteskedni. https://uploads.disquscdn.com/images/af174d3de94ee0c2193f45c7b92875778c2b7703fec2c61b46be6b85a4550d72.jpg
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!