Az Iszlám Állam vállalta a felelősséget a berlini merényletért

2016. december 20. 21:36

Az Iszlám Állam vállalta fel a hétfői berlini merényletért a felelősséget. A saját hírportálukon megjelent közleményükben az ISIS katonájának nevezik az elkövetőt, akit nem azonosítanak be.

2016. december 20. 21:36

Az Iszlám Állam (ISIS) nevű terrorszervezet vállalta fel a felelősséget a hétfői berlini merényletért – számol be az Al Jazeera. A német fővárosban a karácsonyi vásár tömegébe hajtott bele egy kamion. A gázolásnak legalább tizenkettő halálos áldozata van és közel ötven sebesültje.

Az ISIS Amaq nevű oldalán vállalta fel az ámokfutást. „Az Iszlám Állam egy katonája vitte véghez a berlini akciót, válaszul a koalíciós országok polgárait célozva” – írta közleményében a terrorszervezet. Ugyanakkor  az ISIS nem nevezi néven az elkövetőt.

 

Összesen 183 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2016. december 22. 00:35
"A saját hírportálukon" Az hol is van? Forrás?
kergeller
2016. december 21. 11:01
Nem hallom, hogy a kulonbozo muszlim kozossegek (ideertve a magyarorszagit is) egymast felre lokve itelnek el a az ujabb terrorista tamadast. Bar a helyiek mar biztos keszitik ujabb kis pamfletjuket direkt december 24-ere idozitve, hogy a ismet mennyivel romlott az iszalmista kozossegek megitelese, es egyebkent is mennyire igazsagtalan a vilag veluk szemben...
öszödibeszéd
2016. december 21. 09:06
Juncker, Schulz, Asselborn, Georg Gysi stb. Politikusok, akik egész évben a kétes emberek széttelepítéséről papolnak. Még azt is kitalálták, hogy a magyar államtól megvonnak 200 ezer eurót koponyánként, ha nem fogad be ilyen sötét alakokat. mert ugye lövésük sincs, ki az elkövető, de szétosztanák... Nos, hol lapítanak ilyenkor ezek a semmirekellő politikusok? Miért nem követeli senki a távozásukat???
Mindjárt
2016. december 21. 06:43
A németek nagyon ostobák. Túlzásba viszik a személyi jogok hamis védelmét és nem használnak video kamerákat. Ha ez a merénylet Amerikában történt volna akkor már elkapták volna az elkövetőket mert mindenhol vannak térkamerák. Azért mondom, hogy a német személyi jogok védelme nem igazi hanem hamis mert a törvény tisztelő polgárok személyi jogait eltiporják miközben a bűnözőknek szabad pályát biztosítanak. Ezért leginkább Merkel felelős ahogy a terrorista támadásokért is. Ha nincs muzulmán akkor nincs muzulmán terrorista se de ahol 1 millió muzulmánt beengednek ott sok a terrorista. A németek saját torkukat vágják el.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!