Világszerte támadja a szélsőjobb Merkelt

2016. december 21. 20:44

„Mikor lesz vége ennek az átkozott képmutatásnak végre? Ezek Merkel halottai!” – támadt a német szélsőjobb a berlini gázolás után Angela Merkelre.

2016. december 21. 20:44

A szélsőjobboldali pártok világszerte elítélték Angela Merkel menekültpolitikáját a berlini gázolás után – tudósít az Euronews.

„Mikor fog a német jogállam visszavágni? Mikor lesz vége ennek az átkozott képmutatásnak végre? Ezek Merkel halottai!” – írta a német AfD egyik vezetője, Marcus Pretzell a Twitteren.

Összesen 212 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bravo
2016. december 27. 21:06
Vannak hazai támogatói is nagy számban. Ideje lenne egy számadásnak, no meg törvényben előírni a névre lebontott tételes elszámolást a hamis NGOk esetében, mondjuk az elmúlt öt évre. Nagyokat csodálkoznánk.
NincstelenWalter
2016. december 25. 08:02
Es ez az AfD hol van meg a valodi szeljobbtol...
gonterl
2016. december 24. 14:36
Egy ember halála is borzalmas! Európában, a terroristák által elpusztított emberek száma miatt, ez a borzalom, még jelentősebb. A Földközi tengerbe fulladtak száma miatt, a borzalom tovább fokozódik. Azt hiszem, hogy a harang mindannyiért szól! Egy emberre mutogatni egyszerű, de ezzel csak sokak lelkiismeretét igyekszünk megnyugtatni.
Vén Csataló
2016. december 24. 00:00
Ha még csak a szélsőjobb támadná a nyomorulatat! Ideje lenne, hogy Merkel eftársnő végre elvigye a balhét, amit a honfitársaira, a választóira, az őt hatalommal felruházó német népre szabadított, tökéletesen antidemokratikusan, az említettek megkérdezése nélkül!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!