Még több menekültet Magyarországra!

2017. június 21. 09:57

Kétségkívül érdekes társadalmi kísérlet lenne, hogy végre egy egész lett falu változik no-go zónává.

2017. június 21. 09:57
Sztankóczy András

„Az Európai Parlament zöld frakciójának a vezetője, a német Ska (eredetileg Franziska, csak az túl kispolgárian hangzik) Keller például már az egyetemen is iszlámmal (és judaisztikával) foglalkozott, s pártjában és az EP-ben is a migráció a szakterülete.Ő javasolta most egy német helyi lapban, hogy a magányos szír menekültek problémájára a megoldás még több szír menekült, azaz egész falvak áttelepítése Kelet-Európába, hiszen ha egy komplett falu érkezik mondjuk Lettországba, akkor a falu lakói szívesen maradnak majd ott együtt. Keller szerint »ki lehetne használni, ha például a menekültek nem akarnak egyedül menni valamely országba, ahol nincsenek más menekültek. Bebizonyosodott, hogy az emberek oda mennek a legszívesebben, ahol már élnek honfitársaik. Ez megkönnyíti az integrációjukat és a befogadásukat.«

Kétségkívül érdekes társadalmi kísérlet lenne, hogy végre egy egész lett falu változik no-go zónává, és valószínűleg Keller képviselői oldalának legnézettebb videója lenne az, amikor egy lett falu lakossági fórumán elmagyarázza a helyieknek, hogy mennyire jó lesz nekik is, lehetőleg molenbeeki életképekből készült slideshow-val illusztrálva a biztató jövőt. De sajnos valószínű, hogy egy ilyen fórumra nem fog sor kerülni, mert Keller egyáltalán nem akarja sem megkérdezni, sem meggyőzni a helyieket, szerinte ugyanis a letelepítést keresztül kell vinni, és ha az érintett országok tiltakoznak, akkor rá kell őket kényszeríteni a menekültek befogadására.”

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Héja
2017. június 21. 20:01
Lettek, de hülyék még nem lettek. Meghagyták a Ska nevű Franciskának. Költözzön a tundrára a jóasszony (ha beengedik).
Google
2017. június 21. 17:50
Falvakba kenyszeriteni a vendegeket, hat szep dolog ez? Mikor ott vannak a modern nagyvarosok, s azok jotetemenyeit elvezhetnek a szegeny vilaguldozottek is? Mind szanaszet maszkalnanak kifele a patyomkin falvakbol, hat kit merenyelnenek ott meg? Ahogyan azt egy zod, liberalt elkepzeli! De hogy ki is mondja, hat vakmero a holgy.. Vagy a nemerol nem tudunk, ne is emlitsuk. Ska skanzenrol almodik..
Mich
2017. június 21. 13:48
Simicsicska, döntsd már el, hogy képviseled-e Soros, Simicska és a libsi-bolsi-nácik politikáját! Vagy nem...?
lajkakutyus
2017. június 21. 12:43
A következő ötlet az ilyen közveszélyes agyalágyúltaktól az lesz, hogy legyen lakosságcsere, s egy komplett lett (francia, dán, magyar,stb.) falu telepedjen Szíriába, stb... Ezekre az elmebetegekre egy radikális kezelést kellene alkalmazni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!