Lemond a szlovák külügyminiszter az ENSZ migrációs paktumának elutasítása miatt

2018. november 29. 19:17

A szlovák parlament elutasított az ENSZ migrációs csomagját, ezért lemond a szlovák külügyminiszter.

2018. november 29. 19:17

Az ENSZ globális migrációs csomagjának parlamenti elutasítása miatt lemondott csütörtökön Miros Lajcák szlovák külügyminiszter.

Miroslav Lajcák összefüggésben azzal, hogy a szlovák parlament az ENSZ globális migrációs csomagját elutasító határozatot fogadott el, úgy döntött, lemond posztjáról – írta  erről kiadott rövid közleményében a szlovák külügyminisztérium.

A szóban forgó  határozatot csütörtökön nagy többséggel csütörtökön délelőtt fogadta el a pozsonyi törvényhozás. Abban felszólítják a pozsonyi kormányt, hogy lépjen ki az ENSZ globális migrációs csomagjának elfogadási folyamatából, és utasítsa el azt. Peter Pellegrini, szlovák kormányfő üdvözölte a határozat elfogadását.

 

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich
2018. november 29. 21:32
Kit képvisel ez a pasi?! Nyilván Sorost, mert a szlovák társadalmat NEM...!
villogókékfog
2018. november 29. 21:13
Emlékezzetek erre: ez a Lajcak visszafog térni, de most már Kiska köztársasági elnök hamarosan megalakuló pártjában.
turáni sólyom
2018. november 29. 20:49
Csak rá kell nézni Miroslav Lajcak arcára a fotón. Beszart, csak szégyelli! Vele szemben Peter Pellegrini egy jóarcú úriember! Micsoda különbség.....
Anonymtalan
2018. november 29. 20:33
Mint mondottam volt: doviđenja!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!