Orbán Viktor: Új lendületet kaphatnak a horvát-magyar kapcsolatok

2020. július 06. 15:32

Orbán Viktor gratuláló levelet írt Andrej Plenković horvát miniszterelnöknek, a Horvát Demokratikus Közösség (HDZ) elnökének a párt választási győzelméhez.

2020. július 06. 15:32

Orbán Viktor gratuláló levelet írt Andrej Plenković horvát miniszterelnöknek, a Horvát Demokratikus Közösség (HDZ) elnökének a párt választási győzelméhez; írásában jelezte: készen áll a Közép-Európa megerősítését célzó stratégiai párbeszéd folytatására – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke hétfőn.

„Bízom abban, hogy a kormányalakítást követően új lendületet kap a magyar-horvát kapcsolatok folytatására irányuló együttműködésünk” – írta Orbán Viktor, aki biztosította horvát hivatali partnerét arról, hogy a magyar kormány elkötelezett Európa biztonságának, versenyképességének megőrzése iránt, és készen áll a Közép-Európa további megerősítését célzó stratégiai párbeszéd folytatására.

– fogalmazott levelében a magyar kormányfő.

(MTI)

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2020. július 06. 16:48
Megszületik végre a MOL- INA barátság?
B_kanya
2020. július 06. 16:25
Ha a baloldal nyer, diplomáciában akkor is gratulálni kell, jelezve, hogy elfogadjuk a nép döntését és készen állunk az együttműködés folytatására. Csak most ez őszintébb (:
olajfa1
2020. július 06. 16:00
akkor megint nem a vérvörösék nyertek, hanem csak nyelnek...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!