Ezt tudjuk most a würzburgi késelésről

2021. június 26. 08:22

Az elkövető 2015 óta él Würzburgban. A leszúrtak nagy része nő volt.

2021. június 26. 08:22
null

Ahogy pénteken beszámoltunk róla, többen életüket vesztették egy késeléses támadásban Würzburgban, sérültek is vannak. A rendőrség szerint a feltételezett tettest letartóztatták. Az elkövető véletlenszerűen támadta meg a járókelőket Würzburgban.A nyomozók eleinte vonakodtak pontos információkat szolgáltatni a belváros közepén történt támadásról, ugyanis annak háttere nem volt világos. Közben kiderült, hogy 24 éves szomáliai származású férfi az elkövető. Három embert megölt, és öt embert megsebesített.

Új információk

Újabb német sajtóhírek szerint az elkövető 2015 óta él Würzburgban.

A sérültek között van egy 5 éves kisfiú is, édesapját a gyilkos megölte.

A leszúrtak nagy része nő volt. Elmeállapotát és lehetséges iszlamista motivációit vizsgálják, egyelőre mást nem lehet tudni. Ma, szombaton várható sajtótájékoztató az ügyben.

Kép forrása: Twitter-videó

Összesen 210 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lakat.OS
2021. június 29. 20:03
Milyen properül viseli a maszkot. Ez egy FFP2-es! Óvja az életeket.
Robi54
2021. június 27. 10:32
Csak az a baj,hogy lábon lőtték.
filamer
2021. június 26. 20:21
Egyszerű matematika. kap öt év psszichiátriai kezelést, és kezdheti ismét a szurkálást. Kinek a létszáma elöbb a nullára csökkenni? Németországnak vagy ennek az iszlám hordának ?? Kiutasított migránsok száma Nulla Meggyilkolt németek száma sokkal több, mint nulla. Érdekes módszer...
zoim
2021. június 26. 17:27
Fel kell menteni!!! Idegállapotba került, és ezért egyetlen felelős van a német állam, amely nem kezelte őt az elvárható módon. A német államnak kell ennek alapján önvizsgálatot tartani, az ilyen tragédiák megelőzése céljából. Hová vezet az, hogy alja munkát adnak a bevándorlóknak, ők pedig urizálnak???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!