Már nem szállítanak ki csomagot a svéd város no-go zónájába

2021. december 08. 12:18

Valsätra városában a kézbesítések közben több sofőrt megfenyegettek és kiraboltak a migránsok.

2021. december 08. 12:18
null

Svédországban várhatóan újabb bűnözési rekordok dőlnek meg idén – írta meg cikkében a V4NA nemzetközi hírügynökségre hivatkozva az Origo. A lap szerint a svédországi Valsätra egyes részei már 2017-ben is „különösen érzékeny területnek” számítottak, ahol

a rendőrségnek nehéz vagy szinte lehetetlen volt teljesítenie a kötelességét, és fenntartani a rendet.

Most azonban kiderült, hogy a Postnord vállalat már egy éve nem szállít ki csomagokat a környék lakóinak. Ahhoz, hogy megkapják a küldeményeiket, a város másik végén lévő csomagpontra kell elmenniük. A kiszállítások befejezéséről szóló döntést azok után hozták meg, hogy

több sofőr is ki volt téve különféle eseményeknek, többek között megfenyegették őket és feltörték a kiszállításokhoz használt céges kisteherautókat.

„A kérdéses címre, és a környező utcákba a becsült veszélyek miatt nem szállítunk ki. Körülbelül egy éve hagytuk abba a csomagok kivitelét a környékre” – mondta Alexis Larsson, a Postnord biztonsági vezetője.

A fotó illusztráció: MTI/EPA/Arie Kievit

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KinderMike
2021. december 10. 16:03
remélem szépen lezüllesztik a teljes Svédországot - megérdemelnék
csakazigazat2
2021. december 09. 17:10
Svédisztánban már az is jónak számít, ha a nogo zónákban nem kézigránátokat hajingálnak két nogo zóna között. A kiszállítók meg biztos bűnöztek disznóhús stb. téren. Ezeknek a muszlim cigányoknak a zigényeit kielégíteni meg úgy sem lehet. Zárványtársadalmak korát éljük az EU-ban.
Ubulka57
2021. december 08. 21:09
Meg kéne kérni a norvég Mikulást, bizonyára szívesen segítene.
Káj-Ármin
2021. december 08. 20:06
Valsaetra egyébként Uppsala egyik városrésze, tehát nem önálló város. Ha véletlen valaki esetleg oda szeretne költözni...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!