Karácsony részt vett egy müncheni konferencián, ahol egyedül ő nem beszélt angolul

2022. február 21. 13:42

Budapest főpolgármesterén ismét kifogott az idegennyelv-használat.

2022. február 21. 13:42
null

Közösségi oldalán számolt be arról Karácsony Gergely, hogy a hétvégén „a világ legrangosabb nemzetközi biztonságpolitikai fórumán, a Munich Security Conference-n” vett részt. Az eseményről videófelvétel is készült, amely megtalálható a YouTube-on.

A felvételen jól látható és hallható, hogy Karácsonynak Mihalik Enikő férje, Korányi Dávid szinkrontolmácsol. Karácsony Gergely városdiplomáciai főtanácsadója tolmácsolja az angol nyelvű beszélgetés résztvevői felé a főpolgármester szavait, miközben a felvétel tanúsága szerint mind a varsói, mind az isztambuli városvezető elboldogul angolul.

Karácsony Gergely megszólalását alább, 47. perctől kezdődően tudja megnézni: 

 

Kapcsolódó

Karácsony Gergelynek nem először gyűlik meg a baja az angol nyelvvel. Bár míg miniszterelnök-jelölt volt, azt ígérte, nemzetközi sajtótájékoztatót fog tartani, ebből végül nem lett semmi, és más beszélgetések alkalmával is tolmácsra volt szüksége. Budapest főpolgármestere tavaly egy egyetemen megszerzett középfokú nyelvvizsgát emlegetett, egy korábbi Párbeszéd-nyilatkozat szerint azonban nincs nyelvvizsgája. Erről ide kattintva olvashat bővebben.

, és más beszélgetések alkalmával is . Budapest főpolgármestere tavaly egy egyetemen megszerzett középfokú nyelvvizsgát emlegetett, egy korábbi Párbeszéd-nyilatkozat szerint azonban nincs nyelvvizsgája. Erről olvashat bővebben.

Nyitókép: YouTube

Összesen 141 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NTLLK
2022. február 22. 15:45
Annyira tahó, hogy nem is érzi, milyen szánalmas, amikor önelégülten mosolyog, hogy ő mennyire menő...
Lajoss
2022. február 22. 14:57
Bezzeg a Pista bácsi..:)
critical man
2022. február 22. 12:41
Jegyzettömb a térdén, kezében toll. Egy kurva szót nem ért, de JEGYZETEL. Igaz, bal kézzel.
csjanos
2022. február 22. 12:41
...SZERINTEM így legalább nem tudta a HAZÁT elárulni....pfuj
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!