Ismét letérdeltek az angolok a magyarok előtt, csak most az angolok fütyülték ki a magyar himnuszt

2022. június 14. 20:48

Az angol szurkolók közben azt énekelték, hogy „ti rasszista barmok”.

2022. június 14. 20:48
null

A kedd esti angol-magyar mérkőzés elején is letérdeltek a magyarok előtt az angolok. A 11 fehér játékos – elvégre az angolok fehér mezben fociztak – politikai állásfoglalását ezúttal nem fütyülték ki, mivel Wolverhamptonban játsszák a mérkőzést. Cserébe a magyar himnusz alatt fütyültek az angol szurkolók.

Hajdú B. István is megjegyezte, hogy „feltételezem nem a 750 magyar szurkoló fütyülte ki a saját himnuszát”. A fütyülés mellett – ha jól hallottuk –

Az angolok az alábbi dalt énekelték, amit már két éve is énekeltek, amikor a bolgárok huhogtak:

Kapcsolódó

„Magyarország rengeteget adott nekem!” – Marco Rossi a Mandinernek
Nagyinterjúnk a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányával. Bővebben is érdekel...

Nagyinterjúnk a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányával. 

Nyitókép: Twitter

Összesen 167 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rizsa
2022. június 16. 10:01
Felvették a szopás pozíciót. Magyar _ angol 4-0
binder
2022. június 16. 05:06
Szarházi új gyarmatosítók. Nem térdepelniük kellene farizeus módon, hanem volt gyarmataiknak kárpótlásul átadni minden évben GDP-jük 10%-át. Minden volt gyarmatnak annyi ideig, ameddig az angolok (franciák, spanyolok, belgák, hollandok, portugálok) gyarmati sorban tartották az egyes országokat.
madar299
2022. június 15. 14:29
A fociban eddig túl nagy volt az arcuk , de ezt egy időre átszabták a magyar plasztikai sebészek ! Mi lesz most velük ? Harakiri. Sajnáljuk Őket ?
Szerintem
2022. június 15. 06:55
Csak térdeljenek a csicskák, az való nekik. Amit a Himnuszunk alatt műveltek, azt nem szabad szó nélkül hagyni. Minden pisszenésünkbe belekötnek, ahhoz képest ez égbekiáltó bűn. Nem maradhat következmények nélkül.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!