Putyin Teheránba utazik a jövő héten

2022. július 13. 07:14

Az iráni és török elnökkel is találkozik.

2022. július 13. 07:14
null

Vlagyimir Putyin orosz elnök Recep Tayip Erdoğan török elnökkel, illetve Ebrahim Raisiz iráni elnökkel találkozik jövő héten Teheránban, írja a Telex a Sky News nyomán. Hozzátették, hogy

ez lesz Putyin második külföldi útja Ukrajna orosz inváziója óta.

Legutóbb Tádzsikisztánban járt június végén, emlékeztettek.

Irán Oroszország fontos szövetségesének számít a régióban, közösen támogatják Bassár el-Aszad rezsimjét Szíriában, míg Törökország inkább lázadó csoportokat támogatott a szíriai polgárháborúban.

Ahogy írtuk, amerikai értesülések szerint Irán harci drónokkal segítheti Oroszországot az ukrán háborúban.

Nyitókép: MIKHAIL KLIMENTYEV / SPUTNIK / SPUTNIK VIA AFP

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BossN
2022. július 13. 11:03
Veszélyes manőver.
madar299
2022. július 13. 10:52
Amit sikerült békében 30 évig blokkolni , most 3 hónap alatt létrejött. No brávó ! Izrael pisloghat nagyokat , ha légvédelmet telepít Oroszország Iránba vagy nagy hatótávolságú rakétákat is kapnak.
Ugo Gueremi
2022. július 13. 09:54
Hitelre van szüksége az adósságok rendezéséhez, a számlák kifizetéséhez vagy egy szép vállalkozás elindításához? magánszemélyek közötti pénzkölcsönre volt szüksége, hogy végre megbirkózzon a pénzügyi nehézségeivel kilábal a bankok által okozott zsákutcából, a hitelkérelmeinek elutasítása miatt. Az alábbi területeken tudunk segíteni: Pénzügyi Lakáshitel Beruházási hitel Konszolidációs adósság Felvehető hitel határa Második jelzálog Hitelkiváltás Személyi kölcsön Email: [email protected] WhatsApp +49 174 6264893
Szuper
2022. július 13. 09:37
Fehéroroszország, Kína, India, Törökország, Brazília, Dél-Afrika, Ázsia most meg Irán! Megy itt nagy mértékben az oroszok elszigetelődése... A világ 2/3-a? Ratyiskodjuk itt az EU-nak nevezett sz@r rakáson!!! Nagyon erősek vagyunk! Majd mi megmutatjuk! :-)))))))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!