Csokipapírba rejtve akartak heroint átcsempészni a határon Röszkénél (videó)

2022. november 03. 21:11

A NAV munkatársai ugyanazon a buszon több mint félezer muzeális értékű érmét is lefoglaltak.

2022. november 03. 21:11
null

Röszkénél egy Szófia és London között közlekedő busz jelentkezett belépésre. A sofőr és 18 utasa nem jelentett be vám- és adóköteles árut – írta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Facebook-oldalán.

A busz átvizsgálásakor az utastér poggyásztartójában ugyanakkor egy fekete zacskót vettek észre a pénzügyőrök, amiben négy csokoládé volt. Az édességen érezhető volt, hogy lényegesen puhábbak, mint kellene. Azokat kibontva, barna ragasztószalaggal körbetekert,

összesen 284 gramm gyantaszerű anyagra bukkantak, amiről később kiderült, hogy heroin

– ismertették a részleteket.

Több mint félezer érmét is lefoglaltak

Majd hozzátették, hogy az egyik utas üléséről, egy fekete kézitáskából 549 muzeális értékű görög, római, bizánci és középkori érme került elő.

A kábítószergyanús anyagot a NAV munkatársai átadták a rendőrségnek, az érmék ügyében pedig eljárást indítottak – zárta a hivatal a bejegyzést.

A kettős fogásról készült felvételt alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nick89
2022. november 04. 10:30
Kínai szintetikus drogokat minden településen fillérekért árulnak a gyerekeknek és a fiataloknak. Ez nekem sokkal-sokkal jobban fáj.
Házam Hazája
2022. november 03. 22:16
Hát most lebuktak. Mennyi lesz még? :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!