Zavargások törtek ki Párizsban, törnek-zúznak az utcákon (Videó)

2022. december 23. 20:34

A készenléti rendőrök igyekeznek megfékezni az elszabadult indulatokat, több helyen gyújtogattak és autókat rongáltak meg.

2022. december 23. 20:34
null

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt lövöldözés történt Párizsban december 23-án dél körül. Legkevesebb ketten elhunytak, többen megsérültek. Az AFP rendőrségi forrásokra hivatkozva arról ír, hogy a lövöldözőt letartóztatták.

A rendőrség a Twitteren arról tájékoztat, hogy mindenki kerülje el az érintett kerületét Párizsnak.

A Reuters később arról számolt be, hogy Párizsban zavargások törtek ki a lövöldözés után. A portál szerint egy videót is megosztott a párizsi eseményekről, amelyen az látható, hogy

a készenléti rendőrök igyekeznek megfékezni az elszabadult indulatokat, több helyen gyújtogattak és autókat rongáltak meg.

 

RENDKÍVÜLI: Lövöldöztek Párizsban

Lövöldözés történt Párizsban december 23-án dél körül. Legkevesebb ketten elhunytak, többen megsérültek. Az AFP rendőrségi forrásokra hivatkozva arról ír, hogy a lövöldözőt letartóztatták. A rendőrség a Twitteren arról tájékoztat, hogy mindenki kerülje el az érintett kerületét Párizsnak. Az elkövető egy hatvankilenc éves férfi, aki egy pisztollyal lövöldözött.

 

Nyitókép: YouTube

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Újjáélesztett Dodó
2022. december 26. 03:36
Köszi, de nem igazán értem, hogy ezekkel miért cáfoltad volna azt, amit én mondtam. De kellemes ünnepeket neked is! Azt el tudom képzelni, hogy nagyon sajnos, de vannak civil szervezetek, amelyek valamilyen politikai cél hasznos idiótái. Vagy épp nem eléggé átgondoltak szakmailag, de én a jó szándékukban továbbra is hiszek. S ha már szakmaiság, hát könyörgöm, a tudomány egésze tudna valamilyen megközelítő választ adni sok kérdésben, e helyett az államokat vezető kormányok is kb. csak válogatnak, a nekik kedves tudományos eredmények között. Ez sem kevésbé kutyaütő, mint amikor egy civil szervezet nem eléggé átgondoltan cselekszik. Az az érv, hogy a barnák szaporábbak megint arra viszi el a vitát, hogy a mások viselkedésével foglalkozunk, a helyett, hogy a mi saját hatásunkat igyekeznénk tökéletesíteni. A nyugati ember fogyasztása sokszorosa a déliekének. Ez persze a egyetlen, tökéletes viselkedési mód ám. Szerintem nem. Na mindegy, késő van.
Venn
2022. december 24. 18:15
Még egy szivárvány színű gilotin sincs sehol az utcán. Ez olyan mint a malha nagy flancia folladalom volt, csak most viszik a lapos tv-t is.
Lobodi
2022. december 24. 12:41
A videón öröm nézni ezeket az agyatlan vadembereket, ahogy törnek zúznak. Trianon lassan visszanyal.
Újjáélesztett Dodó
2022. december 24. 10:36
Egyre többek szorulnak ki. Mi is sorra kerülhetünk, kár védeni azt a világképet, ami ezt okozza.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!