Illúzió, hogy Ukrajna kiűzze az oroszokat Krímből – üzenet Moszkvából

2022. december 29. 06:38

Oroszország nem fogja az ukrán elnök béketervét a tárgyalások alapjául használni – szögezte le Szergej Lavrov orosz külügyminiszter.

2022. december 29. 06:38
null

Az orosz külügyminiszter, Szergej Lavrov kijelentette, hazája elutasítja Volodimir Zelenszkij béketervét – adta hírül a The Guardian.
Oroszország nem fogja az ukrán elnök béketervét a tárgyalások alapjául használni, és úgy véli, Kijev még mindig nem áll készen a valódi béketárgyalásokra – fogalmazott az orosz külügyminiszter.

BRÉKING: Nyilvános lett Zelenszkij tíz pontos béketerve

Volodimir Zelenszkij egy tíz pontból álló béketervezetet mutatott be a G20-as csúcstalálkozón. Az oroszok egyből komolytalannak nevezték az ötletet, viszont érdekes olvasmánynak bizonyul a 10 pont a háború lezárásával kapcsolatban. 1. Nukleáris biztonság 2. Élelmiszerbiztonság 3. Energiabiztonság 4. Minden fogoly elengedése 5. Ukrajna területi integritásának visszaállítása 6. Orosz csapatok visszavonása 7.

Lavrov azt is elmondta, Kijev ötlete, hogy Oroszországot

Nyitókép: AFP 

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zolizolizoltan
2022. december 29. 13:37
A Fekete-tenger nem válhat orosz beltengerré, ahonnan a ruszkik bárkit körbe rakétázhatnak. Tehát ha a ruszkik benn akarnak maradni a Krímben, akkor valahogy meg kellene egyezni a Fekete-tenger katonai biztonságát illetően. Csak azt nem tudom, meg lehet-e tenni ezt egyáltalán?
szürkeSzarvas
2022. december 29. 09:18
Nevetséges-de a fehér ember utolsó esélye az elmoslékositas elkerülésére az oroszok kitartása a deep state zsidainak proxiháborújában. Felkészül:Kina. Várható,hogy egy szakasz kinai egyenruhás gyilkost partratesznek Tajvanon-amint ilyenekkel lövették le a Majdanon az 50 áldozatot-rendőröket,diáklányokat-amit a Janukovicsra fogtak.Tajvant meg a Xi Csignre-akkor.
ChatBot
2022. december 29. 09:05
Lavrov eddig mindenben tévedett. Alighanem a jövővel kapcsolatos meglátásai sem állják ki a valóság próbáját.
tartarossz.blog
2022. december 29. 08:22
https://www.youtube.com/watch?v=ko1n4klBp20
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!