Zelenszkij: Megerősítjük a védelmünket Bahmutnál (VIDEÓ)

2023. március 06. 22:43

A BBC értesülései szerint az ukrán elnök vezető tábornokokkal tárgyalt az ostromlott város sorsáról.

2023. március 06. 22:43
null

Újabb beszédet intézett március 6-án, hétfő este az ukrán néphez Volodimir Zelenszkij. Az ukrán elnök elmondta, hogy magas rangú tábornokokkal tárgyalt a hónapok óta intenzív harcok színtereként ismert Bahmutról – számolt be a BBC.

– hangsúlyozta Zelenszkij.

Nem volt más álláspont

„A parancsnokság egyhangúlag támogatta ezt az álláspontot. Nem volt más álláspont. Azt mondtam a főparancsnoknak, hogy találja meg a megfelelő erőket, hogy segítsenek a mieinknek Bahmutban” – ismertette a tárgyalásokon elhangzottakat az ukrán vezető. „Dicsőség Ukrajnának! Dicsőség a hősöknek!” – hangoztatta .

Volodimir Zelenszkij azután küldött újabb üzenetet, hogy a Bild című német lap ukrán kormányzati forrásokra hivatkozva azt írta,  hogy az ukrán elnök összeveszett Valerij Zaluzsnij vezérkari főnökkel, aki hetek óta azért „lobbizik”, hogy az ukrán erők adják fel a kelet-ukrajnai várost.

A videóüzenetet alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Ukrán elnöki hivatal sajtóosztály / Anadolu Agency / AFP

 

***

 

 

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kivancsijani
2023. március 07. 11:57
Háborús bűnös minden nyugati politikus, akik ehhez a népírtáshoz fegyverszállításaikkal és pénzzel asszisztálnak.
linkeloe
2023. március 07. 10:38
Rugalmas visszavonulás lesz ebből....
Horst_Tappert
2023. március 07. 07:38
Jaj, hát nem olvassa ez az Elenszkij a ballib sajtót, meg az itteni csahosokat? Bahmut egy falu, semmi jelentősége nincsen... nem kell az megerősíteni...
Józsi6
2023. március 07. 07:30
15 éves Zilijugendek már a fronton vannak ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!