Nem hiszi el! A brüsszeli korrupciós botrány főszereplője visszaül az Európai Parlamentbe

2023. május 27. 07:46

A brüsszeli képviselők hamarosan találkozhatnak kollégájukkal, Eva Kailival.

2023. május 27. 07:46
null

Az európai parlamenti képviselők hamarosan ismét találkozhatnak kollégájukkal, Eva Kailival – számolt be a Politico. Öt hónappal azután, hogy a belga rendőrség letartóztatta az Európai Parlamentet megrengető korrupciós vádak miatt folyamatban lévő nyomozás részeként, Eva Kaili uniós képviselő most visszatérne dolgozni.

Ahogy arról már pénteken beszámoltunk, a belga ügyészség bejelentette, hogy az immár szabadlábon járó, ám továbbra is gyanúsított uniós jogalkotó már nincs házi őrizetben. Kaili ügyvédjeinek közleménye szerint védencüknek az a szándéka, hogy

folytatja feladatai ellátását az Európai Parlamentben.

Az ügyvédek szerint ugyanis csak Belgiumot nem szabad elhagynia az egykori EP-alelnöknek, Görögországba pedig majd csak az eljárás lezárását követően térne vissza.

***

Nyitókép: Eric Vidal / Európai Parlament / AFP

Összesen 304 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nyilas Miksa
2023. május 31. 01:19
Bölcs, és tapasztalt befolyásos vezető. Elkapott pár lepotyogó eurócentecskét, morzsácskát. Naés? Ha nem ő, akkor más kapkodta volna fel. Hiánya viszont milliárdos károkat okozott! El a kezekkel Kali Évától!
Nyilas Miksa
2023. május 31. 01:18
Bölcs, és tapasztalt befolyásos vezető. Elkapott pár lepotyogó eurócentecskét, morzsácskát. Naés? Hiánya viszont milliárdos károkat okozott! El a kezekkel Kali Évától!
csakazigazat2
2023. május 29. 09:46
Sokat tudhat ez a nő ha ennyivel megússza. Még az is lehet, hogy neki fog fizetni brüsszel busás kártérítést becsületsértés stb. miatt.
bagira
2023. május 28. 22:44
Ezzel Brüsszel a lopást korrupciót szentesítette .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!