Ukrán tankot céloztak az oroszok, de a saját T-90-esüket robbantották fel (VIDEÓ)

2023. augusztus 22. 21:52

Ezúttal hibázott a Lancet drón.

2023. augusztus 22. 21:52
null

Orosz katonai bloggerek nagy lendülettel tettek közzé felvételeket a közösségi oldalakon arról, hogy az orosz hadsereg sikeresen megsemmisített egy az ukránok tulajdonában lévő, Szlovéniától kapott M-55S harckocsit. A probléma ezzel csak annyi volt, hogy  

valójában Moszkva legmodernebb harckocsiját, egy orosz T-90M-et ért találat.

A Portfólió megjegyzi, hogy a kilőtt páncélos egy korábbi és egy későbbi felvételen is felbukkan: a videó Robotine déli részén készült, a harckocsit elsőként ukrán tüzérségi találat érte. A későbbi felvételeken már ukrán csapatok veszik körül, miközben a településen harcoló orosz csapatok ellen intéznek támadást.

Későbbi felvételeken már a porrá vált páncélost orosz T-90M-ként azonosították. 

Nyitókép: Twitter

 

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fogas paduc
2023. augusztus 23. 09:33
Nem úgy tűnt, mintha megsemmisült volna....
Ben Jeremiah
2023. augusztus 23. 07:04
Egy elhagyott tank volt - arról nem szólnak, hogy miért hagyták el, ezer oka lehet. De nem volt lehetőség az elvontatásra, félő volt hogy az ukránoknak viszont sikerül, ezért szétlőtték.
SuperbGrass
2023. augusztus 23. 06:33
Két pohár vodka után az is csoda, hogy eltalálta.
ihavrilla
2023. augusztus 23. 02:22
Már a cikk is gyanus. Ezek szerint ukrán tüzérség találta el először, aztán még ukránok állták körül. 1. A felvételen semmi nem látszik a harckocsi hozzátartozásáról. 2.Ha mozgásképtelen volt ukrán tüzérségi találat után, akkor lehet, hogy meg akarták semmisíteni inkább? A fene tudja. Azt írja valamelyik német, hogy nyugat-németországnyi területet aknásítottak el az oroszok....hát akkor mit foglaltak vissza az ukránok? Ezek szerint nagyobb az orosz terület, mint régebben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!