Előre látható volt, mit fog tolni a baloldali kommunikáció

2023. október 18. 14:23

Lattmann Tamás csak azt felejti el, hogy akárki is jön, "előbb-utóbb" az is távozik a hatalomból.

2023. október 18. 14:23
null
Szilvay Gergely
Facebook

„Előre látható volt, mit fog tolni a baloldali kommunikáció. Tudatosan összekeverik a baloldali-progresszívet az európaival. Szerintem egy progresszív-föderalista EU-ban egyedül is jobb lokalista konzervatívként, mint csatlakozni a fősodorhoz. Lattmann Tamás meg csak azt felejti el, hogy akárki is jön, »előbb-utóbb« az is távozik a hatalomból, egy kormány sem tart örökké. Az ő kedvencei sem. Egyébként egy spanyol forgatókönyv látszik kibontakozni Merkel lengyel változatával az élen, akit esetleges koalíciós partnerei balra fognak húzni. Úgyhogy hajrá PiS!”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: JANEK SKARZYNSKI / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Skywalker_bp
2023. október 18. 19:08
Szilvi, a lokalista konzervatívok nem felvizezett környezetvédelmi jogszabályok nyújtott komparatív elônyre szórják tele a pici ámde lefolyás nélküli hazájukat akkugyárakkal. A lokalista konzervatívok kritikusak a világgal és önmagukkal és a helyi erôforrásokban hisznek. Ugye nem gondolod komolyan, hogy a Fideszre ez elmondható?
Lajoss
2023. október 18. 18:50
Szilvike szomorú…joggal…a fiatalok,és a városi írástudók elzavarták a gonosz vénembert,és rezsimjét! Minden tiszteletem a lengyeleké!
alexandrosz-2
2023. október 18. 16:34
Kicsit korai az örömködés a ballibsi oldalon. Keserű lesz tusk kenyere ebben a sosemvolt moslékkoalában, már, ha meg tud alakulni. 1-2 év és új választas jön.
balbako_
2023. október 18. 15:25
A választásig okulhatunk a lengyel példából, mert Tusk nem a lengyelek, hanem az amerikai nagytőke szolgája.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!