„Ez az igazság pillanata” – tűzszünetre szólított fel az ENSZ-főtitkár

2023. október 27. 22:30

„A történelem mindannyiunk felett ítélkezni fog” – hangsúlyozta Antonio Gueterres.

2023. október 27. 22:30

Antonio Gueterres, az ENSZ-főtitkára nemrég az X-en közzétett bejegyzésében tűzszünetre szólította fel a lassan három hete háborúban álló feleket.

„Megismétlem felhívásomat a közel-keleti humanitárius tűzszünetre, az összes túsz feltétel nélküli szabadon bocsátására és az életmentő ellátmányok szükséges mértékű szállítására.

 Mindenkinek vállalnia kell a felelősségét. Ez az igazság pillanata. A történelem mindannyiunk felett ítélkezni fog.

 

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, Izrael péntek este bejelentette: hamarosan indulhat a szárazföldi offenzíva, a hadsereg benyomulhat Gázába. Az offenzívát széles körű légi csapásokkal készítik elő.
***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: MTI/EPA/Justin Lane

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
crydog
2023. október 28. 08:37
Az ENSZ mára egy tiszteletreméltó, elismert intézményből egy globalista libsiszekértoló amerika-seggnyaló gittegyletté silányult - az EU-val, az UN-el, és a WHO-val együtt ..
kokrowatz-0
2023. október 28. 08:21
14-en nem szavaztak a tűzszünetre, köztük a békegalamb.
szeekely
2023. október 28. 07:11
Gaza egy gigantikus koncentracios tabor. Egy getto, egy borton, ahova ismet osszezartak a zsidosagot. Igen-igen, ne feledjuk, a palesztin az uj zsido!!! De mar jonnek a smasszerok. Hamarosan leverik a bortonlazadast. Ko kovon nem marad, Eloleny se sok. Par ember eetleg, hogy szabadon lehessen rofogni rajtuk, gunyolni mas ember siralmat es gyaszba olt szenvedeseit.
EX_Terminator
2023. október 28. 06:44
HALOTTAK VAGYTOK AZÉRT MERT AZT MERÉSZELITEK KÉPZELNI HOGY EZT MEGTEHETITEK!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!