Fiatal iszlamisták felvilágosították a német riportert, hogy ha többségben lesznek, eltörlik az alkotmányt (VIDEÓ)

2023. november 17. 17:50

Az új német bevándorló generáció a saría jog bevezetését tervezi.

2023. november 17. 17:50
null

Megdöbbentő videót osztott meg a Visegrád24 az X-oldalán. A felvételen az látható, amint egy palesztinpárti megmozduláson iszlamista fiatalok elmagyarázzák az ott lévő médiának, hogy amint többségben lesznek, el fogják törölni a német alkotmányt és bevezetik a saría jogot.

A felvétel tanulsága szerint Nyugat-Európa alábecsülte az iszlamizmus jelentette fenyegetést.

De persze a bevándorlás nem probléma, Nyugat-Európa jó az integrációban, gazdagít minket, kritikája pedig csak összeesküvés-elmélet

– kommentálta a felvételt Szilvay Gergely újságíró.

A jelenetről készült videót itt tekinthetik meg:

***

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tiszafa
2023. november 18. 13:10
Miért kellett ezen meglepődni? A német média ilyen hülye? Ez nyilvánvaló volt 2015 óta. Ahová 85%-ban fiatal, katonaviselt férfiak mennek, az kérem minden nem teljesen hülyének világos, hogy nem látogatni, meg menekülni jöttek, hanem foglalni. Életteret foglalni. Ami 2015 óta folyik, az nem migráció, hanem invázió. Okos, lassított, vagy ha tetszik csepegtetett, hogy ne legyen nagyon feltűnő, de vérre-menő invázió. És még azt el se mondta ez a muszlim, hogy a német alkotmány eltörlése után, azokat a németeket, akik már haszontalanná válnak a muszlim hódítók számára, na azokat megkövezik, lefejezik, megkínozva megölik, azaz likvidálják a német őslakosságot. Hiszen ezt meg is mondták: A zsidók után a keresztények kiirtása jön. Aki ezen meglepődik az agyhalott, és meg is érdemli a sorsát.
453682
2023. november 18. 09:52
Megy ám 1000-el az iszlamofóbia propaganda. Előtte a ruszkik voltak a patás ördögök akiket el kell törölni a föld színéről. Kik lesznek a következő áldozatok akikhez az egybites, enyhe náci beütéssel rendelkező örök rettegők asszisztálni fognak?
petya-806
2023. november 18. 07:12
JÓ REGGELT VIETNÁM!!!
Szerintem
2023. november 18. 05:42
A németek erre szavazgattak, sorban, több cikluson át. Így jártak - és még hogyan fognak... - na de ezek szerint ezt akarták.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!