A német jós szerint a harmadik világháború után megkoronázzák a magyar királyt

2023. december 23. 16:19

Az oroszok támadnak majd, de Amerika segíteni fogja a németeket, miközben Kína lerohanja Kanadát – állítja Alois Irlmaier.

2023. december 23. 16:19
Sztojka Zoltán; Sztojka Kalapos Zoltán

Alois Irlmaier egy német kútásó volt, akinek olyan látomásai voltak a jövőre, amik elég ijesztő jövőt jósolnak az emberiségnek. Szerinte elkerülhetetlen a harmadik világháború, de nem tudja pontosan megmondani, hogy mikor – írja a Magyar Nemzet. Az 1894-ben született és 1959-ben elhunyt férfi szerint előtte azonban a Közel-Keleten háborúk és felkelések lesznek, a Földközi-tengeren is ellenségek néznek egymással farkasszemet, de a háború maga a Balkánon fog kitörni, amikor két ember megrendelésre megöl egy fontos politikust.  

A jós szerint az oroszok támadnak majd, de Amerika segíteni fogja a németeket, miközben Kína megtámadja Kanadát. 

A háború alatt eljön a nagy sötétség, amely 72 órán át tart, és

felhívta a figyelmet arra, hogy ebben a három napban próbáljuk meg magunkat megvédeni a kinti portól és ne is menjünk ki a házból se, ne gyújtsunk fényt és ne nyissunk se ajtót, se ablakot. Szerinte több ember fog meghalni, mint az első két világháborúban.

A férfi a magyarokról is szólt. Azt mondta, hogy a háború után a pápa visszatér és megkoronáz három királyt: a magyart, az osztrákot és a bajort.

 

Nyitóképünk illusztráció: Sztojka „Kalapos” Zoltán kártyavető cigány cigarettázik soltvadkerti házában 2018. január 31-én. Zoltán apai dédnagyanyja és nagyanyja hagyományát követve végezi a kártyavetést, tenyérjóslást. MTI Fotó: Ujvári Sándor

 

Összesen 130 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cccbasatu
2023. december 25. 09:05
Gyanús hogy megnőtt Magyarország hűttőgép importja .Szóval befagyasztják a Duna vizét és Orbánt királlyá választják a Duna jegén a fidesznyik idióták! Ez szerintük időszerű mert Orbánt kizavarták az EU ülésről és még kávé ivása sem segített rajta és elment f...ni!
goldie-2
2023. december 24. 16:43
Ennyi marhaságot bármikor összehozok néhány ital után. Bár most, hogy belegondolok, nem biztos.
bagira002
2023. december 24. 15:17
Hisztek még a mesékben , firkász a garatra jól felöntött . Népet hülyítik , láthattuk a vak öreg analfabéta román jósnővel is .
evass816
2023. december 24. 12:58
Mit használ? Tablettát vagy tablettást?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!