Megölte párját egy holland nő Budapesten, egy bérelhető lakásban

2024. február 19. 08:36

Az erzsébetvárosi Kazinczy utcában történt a késelés.

2024. február 19. 08:36
null

Halálra szúrta a párját egy holland nő egy bérelhető, VII. kerületi lakásban – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon. Azt írták, hogy több bejelentés érkezett a rendőrségre egy erősen vérző férfiról hétfőre virradóan a Kazinczy utcából. A megkéselt ember életét már a mentők sem tudták megmenteni – tették hozzá.

A közlemény szerint a bérelhető lakásban 

egy középkorú holland pár veszett össze, majd a nő egy késsel olyan súlyosan megsebesítette a férfit, hogy az a helyszínen elvérzett.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett gyanúja miatt indított eljárást, a nőt a helyszínen elfogták, elszámoltatása folyamatban van – áll a közleményben.

(MTI)

Nyitókép: Pixabay

 

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alenka
2024. március 04. 16:22
Biztosan nem akart szülni a szegény pasi...
Spiritmonger
2024. február 19. 20:33
Haragudott rá, na.
Krupp Skya
2024. február 19. 15:45
Ó és egy néger kéz tartja a kést! Ebből Hadházi Ákos és Bolgár Gyuri bácsi írhatnának egy negatív Otelló drámát. A kettőjük munkásságára való tekintettel a címe lehetne: OTELLÓNAK A FASZÁT!
Krupp Skya
2024. február 19. 15:34 Szerkesztve
Péntekre tüntetést hívtam össze a Hősök terére a buziknak. Ez a holland meg az olasz kurva vállvetve lejáratja az antifasizmust Hát basztatok már ilyet seggbe? Diszvendégünk Pressman elvtárs. A megjelenő zenészek előadóművészek előadják Puzsér Róbert dalát: By, by Edina mit tettél velem, Mióta elmentél az Édszem kezelem. Hiába vágtad a hajad kopaszra, Nem leszel felhúzva a tavaszra. Üres leszel mint az óra Melyből hiányzik rugó. Remélem hogy nem lesz Benned több dugó. Ha mégis lenne Akkor jön a dugóhúzó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!