Megtámadták Mussolini unokáját Strasbourgban

2024. február 28. 14:00

A néhai diktátor unokáját verbálisan és fizikailag is bántalmazták.

2024. február 28. 14:00

Megtámadták Alessandra Mussolini olasz európai parlamenti képviselőt hétfőn Strasbourgban. Az Euronews cikke szerint Benito Mussolini diktátor unokája az X-en úgy fogalmazott, hogy 

verbálisan és fizikailag is bántalmazták. 

Alessandra Mussolini az Euronewsnak nyilatkozva elmondta, hogy a belvárosban volt egy társasággal sötétedés után. Nem viselkedtek bajkeverőként. A támadó felismerte, majd sértegette és bántalmazta. A politikussal lévők Alessandra Mussolini segítségére siettek, majd együtt elmentek, a biztonság kedvéért. A képviselő szerint fontos, hogy a nők szabadon és félelem nélkül járjanak az utcákon. 

Ezért ő is többet fog tenni mandátuma idején.

Nem tesz feljelentést, csupán a közösségi médiában köszönte meg követői szolidaritását. Alessandra Mussolini a kormányzó olasz jobboldali koalíció kisebb pártja, a Forza Italia tagja. 2014-ben lett az Európai Parlament egyik olasz képviselője.

Nyitókép: Képmetszet / Euronews

 

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lendvaiildiko
2024. február 28. 18:06
Tiszta nagypapa
akkor ki
2024. február 28. 17:28
Le sem tagadhatná a fasiszta nagyapját!
survivor
2024. február 28. 17:21
Amikor az elmebaj elszabadul, a racionális józan ész vereséget szenved, akkor -Historia est magister vitae- mindig a kemény kéz jön, a háború akár.
survivor
2024. február 28. 17:18
balbako_ Ezért kellene Benito, jobban mint bármikor. És Francisco, és ha így haladunk Adolf is aktuális lesz. A Gazdáról már nem is beszélve....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!