Orosz emigráns csapatok csaptak le Oroszországban (VIDEÓ)

2024. március 12. 17:25

Az Orosz Önkéntes Hadtest egy Telegram-posztban azt írta: „centiméterről centiméterre vesszük vissza a hazánkat a rezsimtől”.

2024. március 12. 17:25

Nyitókép: Képernyőfotó/X

Oroszország területén, a Kurszk régió ellen hajtott végre támadást három, orosz emigránsokból álló önkéntes alakulat – számol be az Euronews az ukrán katonai hírszerzésre hivatkozva. Az Orosz Önkéntes Hadtest egy Telegram-posztban azt írta: „centiméterről centiméterre vesszük vissza a hazánkat a rezsimtől”. A hadtesten kívül a Szabad Oroszországért Légió és a Szibériai Zászlóalj vett részt a támadásban, amelyet Ukrajnától függetlenül hajtottak végre.

Az orosz védelmi minisztérium azt közölte, tankokkal és páncélos harci járművekkel felszerelt „terrorista alakulatok” három irányból megpróbáltak behatolni Belgorod régióba, ezenkívül 

négy ukrán szabotázs- és felderítő csapat támadását is visszaverték. 

A belgorodi régió igazgatási központját ukrán dróntalálat érte. Kurszk régióban az emigráns osztagok támadása után bezárták az iskolákat.

A portál emlékeztet, hogy orosz emigráns alakulatok nem először lépték át az ukrán-orosz határt, de az előző támadásnak nem volt komolyabb következménye. Ezúttal az indokolhatta a támadást orosz földön, hogy hamarosan elnökválasztást tartanak Oroszországban.

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:10
🍓 ️ ­­­A­­ ­d­ö­g­­ö­­s­ ­­­l­­á­n­­y­­­o­­k­­­ ­­v­­­á­­­r­­­n­­a­­k­ ­r­á­d­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­­­.­­­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­­­𝗨­𝗡
bagira002
2024. március 14. 18:54
Zelenszkij ukrán partizán csapatokat szervez kevés sikerrel.
blanconegro
2024. március 13. 09:00
„centiméterről centiméterre vesszük vissza a hazánkat a rezsimtől” Nem rossz ám az a rezsim, mocskos fuckrán fattyak.
Patika
2024. március 13. 05:15
Értem. Szóval az ukránok jól beszélnek oroszul....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!