Az ukránok megtalálták Putyinék Achilles-sarkát, jöhet az áttörés?

2024. május 19. 06:45

Oroszország már képtelen olajat exportálni.

2024. május 19. 06:45

Nyitókép: OZAN KOSE/AFP

Az orosz erőművek elleni ukrán dróntámadások Oroszország olajfinomító-kapacitásának 14%-át zavarták meg  2024 elején – közölte az amerikai védelmi minisztérium a Sky News szerint. A támadások 20-30%-kal hajtották fel a hazai olajárakat, 

és arra kényszerítették Oroszországot, hogy állítsa le az exportot 

annak érdekében, hogy a hazai kereslet kielégítésére összpontosíthasson. A lap szerint az orosz civilek és a hadsereg áramellátásában Ukrajna azonban csak „elhanyagolható mértékű fennakadást” okozott, mivel Oroszország „robusztus termelőkapacitással” rendelkezik, és a hálózatban lévő áramellátás szintje is megfelelő. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 182 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-91
2024. június 01. 00:29
🍓 ️ ­É­r­t­­é­­­k­e­­l­­d­ ­­a­ ­s­­­z­­­e­­x­­­i­ ­­­p­­­u­n­­c­­i­­­m­­­a­­­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­­.­𝐗­­­𝟏­𝟖­.­­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
Akitlosz
2024. május 20. 15:12
"Oroszország már képtelen olajat exportálni." Hoppá ezt álmodta? Ennyire nincsen témája, hogy már az álmaival traktálja az olvasókat? A cikk baromság, az látszik rajta, hogy hozzá nem értő idióta írta. Mit is csinálnak az olajfinomítók? OLAJBÓL BENZINT! Tehát ha az olajfinomítói kapacitás csökken, akkor benzinből lesz kevesebb és nem olajból. Oroszország benzint nem exportál éppen a kőolajtermeléséhez képest kevés olajfinomítói kapacitása miatt. Ezért exportál kőolajat óriási mennyiségben. Hoppá már megint tökkelütött cikket íratott.
szabadabb
2024. május 20. 01:25
:D meg majd Ukrajnába járnak tankolni az Oroszok :D :D :D :D lol
szabadabb
2024. május 20. 01:22
:D ... Indiában sem lesz olcsóbb azt megmondom... Igy az usa is kénytelen lesz többet fizetni... Mindenért. Meglátjuk hogy fog tetszeni nekik a kelet európai Árszínvonal :D !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!