Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Ennek örömére akkor a következő Euróvíziót rendezhetik Gázában vagy Iránban

2024. május 12. 14:05

Ahogy hallom, egy nembináris nyerte a hipergagyi nótaversenyt.

2024. május 12. 14:05
Hont András
Hont András
Facebook

Fotó: Jessica Gow/TT News Agency/AFP

„Ahogy hallom, egy nembináris nyerte a hipergagyi nótaversenyt. Az igazi persze az lett volna, ha közlik vele, hogy megnyerte. Vagy nem. Sose lehet tudni. Nem gondolkodnak ilyen elvágólagos kategóriákban. Mindenesetre Greta megnyugodhat a rendőri őrizetben, nem az izraeli győzött. Ennek örömére akkor a következő Euróvíziót rendezhetik Gázában vagy Iránban. Nembinárisostul.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
omega
2024. május 13. 12:17
Erre nagy összegben mertem volna fogadni, de nem ismerek egyetlen olyan idiótát sem, aki ellenem fogadott volna. Csak mondom, valamikor például az ABBA nyert az akkor még rangos fesztiválon. Szerintem ezt ma már szégyellik.
Szekértábor
2024. május 13. 10:23
Jaj, emlékszik még valaki arra, hogy amikor az ABBA győzött a Waterloo c. számával, akkor még az volt a botrány, hogy melyik lány éppen melyik fiúval kavar a bandában, meg hogy állítólag oda-vissza kipróbálták egymást? Szegény ártatlan gyermekkorom! Ma az euroviziós (pride) fesztivállal kapcsolatban az lenne a téma, hogy a két lány valójában homokos fiú, a fiúk meg leszbikus nők, amúgy meg mindegyik nekrofil és pedofil egyszerre.
kulakman
2024. május 12. 21:13
Gyerekkoromban nálunk Nagykálló volt az igazodási pont , mivel ott volt legközelebb bolondokháza! Na ott kell tartani a versenyt!
Lajoss
2024. május 12. 20:34
Bandi,én téged indítanálak jövőre, mint neres binárist...ilyet még úgysem látott a világ...😂😂😂
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!