Keményen odacsaptak az ukránok: lángokban áll Novorosszijszk kikötője (VIDEÓ)

2024. május 17. 07:59

A szintén az Oroszország nemzetközileg elismert határain belül fekvő Tuapsze városát is ukrán csapás érte.

2024. május 17. 07:59
tuapsze, olajfinomító, ukrán dróncsapás

Nyitókép: képernyőfotó/X

Péntek hajnalban több tucat ukrán drón támadta meg az Oroszország nemzetközileg elismert határain belül fekvő Novorosszijszkot – írta meg a Portfolio. A portál rámutat, hogy Novorosszijszkban egy fontos orosz katonai kikötő található: mióta a Krímet elkezdték intenzíven támadni az ukránok, az orosz Fekete-tengeri flotta főleg itt tartja a tengerészeti eszközeit.

Péntek hajnalban ezt a várost is támadás érte: a kikötő lángokban áll. Bár ukrán, ukránbarát források szerint a kikötő vezérkari épülete is megsemmisült, erről egyelőre nincs hiteles információ.

Hozzáteszik, hogy Novorosszijszk mellett Tuapsze városát is ukrán dróntámadás érte. Itt a helyi olajfinomítót találták el, súlyos károkat okozva. Novorosszijszk és Tuapsze is Oroszország nemzetközileg elismert határain belül, a Fekete-tenger partján található.

 

 

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-91
2024. június 01. 00:30
🍓 ️ ­­­É­r­­­t­é­k­­­e­­­l­­d­­ ­­a­ ­s­­­z­e­x­­i­ ­p­­­u­­­n­c­i­m­a­t­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­­.­­­𝐗­𝟏­𝟖­.­­­𝐅­𝐔­­­𝐍
alenka
2024. május 18. 02:59
Hu, vége Oroszországnak:-)))....muris, hogy az ukiiiiik- ránok már ennyire az utolsókat rúgják. Már Isten is megveti őket, nemcsak én meg mások... Oroszország előre!!!
Hoked_ly
2024. május 17. 14:25
Azért az nem is kicsi túlzás keményem odacsapott, és hogy lángokban állna, lokális tűz látható a fotón is, de százszorosan kapja majd vissza az ukroNáci! Ennyi! Ez a Russzofób Visegrád 24 agyszüleménye! Igazat nem olvastam még tőlük. Kár minden baromságot iderakni amit állítanak!
HZ72
2024. május 17. 14:14
megdöglesz hohol
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!