<![CDATA[migracio.mandiner.hu]]> http://migracio.mandiner.hu/ hu-HU <![CDATA[Az olasz kormány szerint szervezett a feléjük irányuló tömeges migráció]]> Az olasz kormány szervezett akciónak tartja az itáliai partok felé irányuló tömeges migrációt – írja a La Stampa napilap kormányforrásokra hivatkozva. Az olasz vezetés „logisztikailag nem normális, majdnem katonai akcióról” beszél.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Felszólalt a migránspárti tüntetésen a röszkei plébános]]> Liszkai Tamás röszkei plébános szerint a társadalom nem mondhat le a politika fölötti kontrollról és felelősséget kell vállalnia a kényelmetlen helyzetekben is.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Thomas Jefferson (Notes on the State of Virginia): Ezért ellenzem a bevándorlást Amerikába (1785)]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Felgyújtottak egy franciaországi menekülttábort]]> Egy menekülttábor teljesen leégett hétfő este Észak-Franciaországban. A lángok azután csaptak fel, hogy a két csapat migráns összeverekedett.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Times: Ultimátumot fog kapni Magyarország!]]> A Times értesülései szerint Németország, Franciaország és 21 másik állam ultimátumot adna Magyarországnak és Lengyelországnak: vagy elfogadják a rájuk eső menekültkvótát, vagy ki kell lépniük az EU-ból.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Üdvözlet Norvégiában! Film a migránsokról (videó)]]> Humoros film készült a Norvégia távoli pontjára érkező migránsok és a helyiek viszonyairól.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szabályoznák az iszlámot Németországban vezető CDU-sok]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Betekintene a menekültek mobiltelefonjaiba a német bevándorlási hivatal]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Nuszbaum Tibor (Reflektor): Emberi jogi kiállásért börtön?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Ausztria sem kér a menekültkvótákból]]> Christian Kern kancellár szerint Ausztria az illegálisan érkezők ellátásával gyakorlatilag már teljesítette a ráeső részt az uniós áttelepítési programból.
[...] Bővebben!
]]>