<![CDATA[migracio.mandiner.hu]]> http://migracio.mandiner.hu/ hu-HU <![CDATA[Osztrák belügyminiszter: Igenis mozoghatnak a migránsok. Mégpedig haza!]]> A néppárti Wolfgang Sobotka szerint az Ausztriába érkező menedékkérők 90 százaléka nem integrálható a munkaerő-piacra, lévén többségük csak szociális juttatásokat akar igénybe venni, dolgozni annyira már nem. Szerinte nem igaz, hogy a migránsok be lennének zárva Ausztriába, igenis tudnak mozogni. Mégpedig haza, tanácsolta az osztrák belügyminiszter.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Újra ellenőriztetné a migránsokat egy német miniszter]]> Ismét le kellene ellenőrizni az elmúlt két évben Németországba érkezett migránsokat Gerd Müller német fejlesztési miniszter szerint. A többszörösen beadott menedékkérelmek és regisztrációk miatt szerinte sok millió eurót tettek zsebre jogosulatlanul migránsok tömegei.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Hiába a -22 fokos hideg, a migránsok nem kérnek a szerb menekültszállásokból]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Egyre több török menekül Németországba, Erdoğan hírszerzése megy utánuk]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Menedékkérők tüntettek Zágrábban]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Jasper von Altenbockum (Frankfurter Allgemeine Zeitung): Erődemonstráció a dómnál]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Bayer Zsolt (Bádog): Asszaszinok]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Tehervonatba bújva akart Magyarországra jönni pár afgán]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Felmérések: a berlini merénylet után Merkel pozíciója csak erősödött]]> A berlini merénylet óta két százalékpontot nőtt a kereszténydemokrata pártkoalíció (CDU-CSU) támogatottsága, míg a párt kancellárja Angela Merkel szintén növelte népszerűségét, a németek több mint fele mögötte áll. A közvélemény-kutatások azt is kimutatták: a választók több mint kétharmada nem lát összefüggést Angela Merkel menekültpolitikája és a berlini merénylet között.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Zeman: A muszlim kultúra „nehezen egyeztethető össze” a cseh kultúrával]]> Elutasította hétfőn a migránsok önkéntes csehországi befogadását Milos Zeman cseh államfő, aki úgy vélte, hogy a befogadással hátország képződne a terrortámadások számára. Mindeközben hétfőn csupán fél nap alatt 150 migráns akart Magyarország területére lépni a déli határokon át.
[...] Bővebben!
]]>