Kínában az angolok ukránbarát akciói miatt nem közvetítik a PL-meccseket

2022. március 05. 12:44

Az angol csapatok kapitányai különleges, az ukrán zászló színeiben pompázó karszalagot viselnek a bajnoki mérkőzéseken.

2022. március 05. 12:44
null

Kínában nem kerülnek képernyőre az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság e hétvégi mérkőzései a klubok ukránbarát akciói miatt – írta a The Athletic portál. A kínai döntés azután született, hogy a Premier League vezetése bejelentette: a PL-csapatok kapitányai különleges, az ukrán zászló színeiben pompázó karszalagot viselnek a bajnoki mérkőzéseken, emellett Ukrajnát támogató feliratok futnak az eredményjelzőkön a meccsek közben.

Kína kezdettől ellenezte az Ukrajnában háborúzó Oroszországgal szembeni szankciókat. A pekingi külügyminisztérium szóvivője, Vang Ven-pin a hét elején azt mondta: „Kína és Oroszország továbbra is normális kereskedelmi együttműködést folytat a kölcsönös tisztelet, egyenlőség és kölcsönös előnyök szellemében” – írta a The Athletic.

(MTI)

(Fotó: Pierre-Emile Hojbjerg, a Tottenham Hotspur /b/ és Aymeric Laporte, a Manchester City játékosa az angol labdarúgó-bajnokság 2022. február 19-i mérkőzésén Manchesterben.MTI/AP/Jon Super)

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tiszafa
2022. március 09. 11:12
Legalább az angolok is megtudják, milyen is a fasz makkos oldalán... Ez ugyanis hatalmas bevétel kiesést jelent. Ha ennyit megér nekik az ukrán színű szögletzászló?
nempolitizálok
2022. március 06. 12:15
Helyes. A térdelő csapatokat sem engedném képernyőre.
Málaga21
2022. március 05. 22:35
De akkor most mi lesz a buziszínű karszalagokkal?
iIonah
2022. március 05. 20:13
Ez mennyi bevételkiesést jelent?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!