Bántalmazták az olasz válogatott sztárcsatárát, a klubelnöke sem állt ki mellette

2024. március 16. 19:47

Közellenség lett a korábban ünnepelt Lazio-támadóból.

2024. március 16. 19:47

Fotó: Kirill Kudryavtsev/AFP

Olasz sajtóinformációk szerint péntek délután néhány szurkoló megtámadta az olasz élvonalbeli Lazio játékosát, Ciro Immobilét és családját. A fia iskolája előtt történt incidens során verbálisan és fizikailag is bántalmazták a válogatott támadót, akit sokan a fővárosi klub mélyrepülésének első számú felelősévé tettek. Immobile jogi lépéseket tett a támadást követően.

A klub elnöke, Claudio Lotito nem vette védelmébe a csatárt, sőt, azt is kijelentette, hogy Immobilének rendkívüli módon és visszafordíthatatlanul megromlott a kapcsolata a klubbal, illetve a római szurkolókkal. A Lazio első embere a támadással kapcsolatban úgy fogalmazott:

Velem ez mindennap megtörténik. Annyi halálos fenyegetés ér, hogy húsz éve szoros őrizet mellett élem az életemet, csak nem csinálok belőle ekkora cirkuszt”

mondta a Calciomercato oldalán Lotito.

 

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:08
🍓 ️ ­A­­­ ­d­­­ö­­g­ö­­­s­ ­­l­­­á­n­y­­­o­­k­­ ­­­v­­­á­­­r­­­n­­a­­k­­ ­r­á­­­d­ 👉 𝗪­𝗪­­­𝗪­­.­­­𝗖­­­𝗨­𝗠𝟰­­.­­𝗙­­­𝗨­­𝗡
Bulldog Orange
2024. március 17. 09:13
Tommaso a fasszopó! Miért jössz ide , te nyomorult féreg, a kurva anyádért nem az ATV, Index, Telex,444 felületein rontod a levegő?
2xli
2024. március 16. 21:34
Ha az ő gyerekét támadnák meg, akkor is bagatellizálná a történteket? Milyen ember az, aki még a sajátjait sem védi meg?
Tommaso
2024. március 16. 21:17
Naci Lazi o Tamogatja az eroszakot. Pfuj!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!