A Liverpool csapatkapitánya keményen bírálta Szoboszlaiékat

2024. április 26. 18:20

Virgil van Dijk nagyon mérges volt az Evertontól elszenvedett vereséget követően.

2024. április 26. 18:20
Liverpool's Dutch defender #04 Virgil van Dijk celebrates on the pitch after the English League Cup final football match between Chelsea and Liverpool at Wembley stadium, in London, on February 25, 2024. Virgil van Dijk scored the only goal deep into extra-time as Liverpool won the League Cup for a record tenth time.

Nyitókép: Adrian Dennis / AFP

A Liverpool 2-0-ra kikapott szerdán az Everton otthonában, és ezzel egyre távolabb került a csapat a bajnoki címtől, ugyanis a Manchester City és az Arsenal szerzett pontok és gólkülönbség tekintetében is sokkal jobban áll náluk, és már csak négy bajnoki meccs vana szezon végéig. A meccset követően Virgil van Dijk, a Liverpool csapatkapitánya nagyon kemény bírálatot fogalmazott meg csapattársaival szemben. „Tényleg meg akarják nyerni a bajnokságot?” – tette fel a kérdést a holland hátvéd a BBC cikke szerint

Van Dijk láthatóan mérgesen hozzátette,

„Ha így játszunk, mint ezen a meccsen végig, ha nem nyerjük meg a párharcokat és lehetőséget adunk a bírónak, hogy szabadrúgást adjon az ellenfélnek, akkor esélyünk sincs megnyerni a bajnoki címet!”

A cikkben megjegyzik, hogy az Everton elleni kudarc nem az első bajnoki vereség volt, hiszen a Liverpool a Crystal Palace-tól is kikapott, méghozzá otthon, az Anfielden. 

„Sok szempontból nagyon csalódott vagyok. Mindenkinek tükörbe kell néznie, megvizsgálni a saját teljesítményét, és végiggondolni, hogy tényleg mindent beleadott-e!”

– fogalmazott a csapatkapitány a meccset követően. 

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Öreg Palóc
2024. április 27. 09:55
A "jó" virgilnek, most azokra a meccsekre is vissza kellene emlékeznie, amikor az ő balfaszsága miatt kaptak gólokat és úsztak el meccsek !!! Csapatjáték Kapitány! Csapatjáték. Nálam jövőre nem lennél az, ilyen hozzá álással.
lististerc
2024. április 26. 19:49
Igazi csapatszellem...
Pernahajder
2024. április 26. 18:39
Újabb "szoboszlaiék", kezdetű nóta(cikk). Persze ebben sincs szó róla. Tovább. Még csak 18:39, hajrá, meglesz ma a századik ilyen semmitmondó semmi fos szar.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!