Meggyógyult, újra mérkőzést közvetít Hajdú B. István!

2024. április 28. 18:45

A legnépszerűbb sportkommentátor az MTK-Ferencváros vasárnapi NB1-es mérkőzésen tért vissza a képernyőre.

2024. április 28. 18:45
null

Nyitókép: MTI/Cseke Csilla

Utoljára március 9-én közvetített mérkőzést Hajdú B. István, a sportkommentátor a hónap elején azt mondta, talán a nyáron, a párizsi olimpián lesz ismét olyan állapotban, hogy újra mikrofon mögé ülhet.

Jelenleg az a legfontosabb, hogy pihenjek és erősödjek. Itthonról természetesen nézem a közvetítéseket, hallgatom a kollégákat, és szurkolok a válogatottnak. Ígérhetem, hogy igyekszem minél gyorsabban meggyógyulni”

– fogalmazott korábban Hajdú B. István.

Ezt is ajánljuk a témában

A közmédia operáción átesett sportriportere lapunkon keresztül köszönetet mondott a rajta segítőknek és az érte aggódóknak, akiknek a szeretetéből erőt merít. „Egy komplikált műtét után lábadozom, jól vagyok” közölte április elején lapunkkal a sportriporter. 

Ezt is ajánljuk a témában

Hajdú B. leszögezte, akkor tér vissza, ha százszázalékos egészségi állapotban lesz, nos, úgy tűnik, ez mostanra teljesült, ugyanis a vasárnapi MTK-Ferencváros labdarúgó mérkőzést már Hajdú B. István közvetíti. A mérkőzésről szóló tudósítás hamarosan a Mandineren is megjelenik! 

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
loulilas24
2024. április 30. 07:53
fenomenalis , es a szívet is bele teszi a kozvetitesbe, es egyedi , nagyon szeretem ...orulok, hogy visszatért , jo egészséget
beke23-a
2024. április 29. 13:53
Imadjuk!
Reszelő Aladár
2024. április 29. 13:04
Ő a csapat magyar hangja és nagyon örülök, hogy visszatért. Ha az EB-n csak a mi meccseinket közvetíti, már azzal is jobb lesz. A többek sem rosszak, mindegyik felkészült, egyik-másik egész lelkes, de Hajdú B csak egy van. Örülünk, hog visszatért.!
altona-2
2024. április 28. 23:58
Inkább gyógyulgasson. Fasz kíváncsi a mutációban visszamaradt hangján ömlő statisztika/fasságcunamira.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!