A „piszkos zsidó”

2010. június 14. 18:18

A fórumozó hölgy, vagy úriember sértő szándékával ellentétben, igazán megtisztelőnek tartom, ha »piszkos zsidóként« emlegetnek.

2010. június 14. 18:18

„A »piszkos zsidó« titulus egyébként több okból is közel áll a szívemhez, az egyik, hogy mégiscsak Isten választott népébe soroltak. Akikkel szemben a többi nép ultráinak éppen az a kifogásuk, hogy állítólag mindent visznek. És van ebben valami. Csak hát nem irigykedni kellene, hanem tanulni tőlük. Arra azért nem biztatnék egyetlen népet sem, hogy kilőjön néhány segélyhajót, hanem inkább forduljanak figyelemmel a zsidó történelem felé. Például tanulmányozhatnánk a zsidók magyarországi történelmét.(...)

A politika szabályai szerint pedig a zsidók – nagyon helyesen – éltek is a lehetőséggel, és kiválóan kiaknázták nagyjaink és kisebbjeink ostobaságát.

A későbbiekben több próbálkozás is volt a zsidók hatalmának visszaszorítására, vagy egészen elképesztő módokon történő megsemmisítésére. De a zsidók bizony eszesebbek voltak a többieknél, és még a kárukat is a maguk hasznára tudták fordítani. Lásd például holokauszt-biznisz.

Amiből az a tanulság, hogy nemcsak pénzzel, hanem ésszel is élnie kell az embernek. A történelmünkből tisztán látszik, hogy a gondolkodás és előrelátás képessége vagy nem igazán adatott meg a magyaroknak, vagy önként lemondtak róla és másokra hagyták.

Ezért aztán a fórumozó hölgy, vagy úriember sértő szándékával ellentétben, igazán megtisztelőnek tartom, ha »piszkos zsidóként« emlegetnek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sky.net
2010. június 15. 09:38
I szóval Isten első paragrafusa alapján tulajdonképpen tiltja a háborút , mert pacifista vagyis akkormeg se apokalipszis se izé ilyen meg olyan háborúk ... tehát maga Isten mondja ki : ne a próféciák szerint éljetek már vaze : ehelyett ---sanyikám ez nem egy falusi disco , még egyszer se ment le adzseszkóó ? --- mégis káosz jeleket azonosít és abban látja az Isteni tervet ... és a világnak úgy kell működnie ahogy azt ő hiszi ...
tevevanegypupu
2010. június 15. 09:03
Ez a kolcsonos gyanakvas egyre elfogadottabba valik nalunk zsidok es nem zsidok kozott. Az ellenszenv megmergezi a levegot, a kulturalis es kozossegi eletet. A remes az, hogy szinte mar termeszetesse valt.
zsanett-kúnrum
2010. június 15. 08:43
"A későbbiekben több próbálkozás is volt a zsidók hatalmának visszaszorítására, vagy egészen elképesztő módokon történő megsemmisítésére. De a zsidók bizony eszesebbek voltak a többieknél, és még a kárukat is a maguk hasznára tudták fordítani. Lásd például holokauszt-biznisz." na most ha én lelkiismeretes zsidó lennék ezért a mondatért megkapná a szerző tőlem azt a titulust hogy mocskos magyar
tevevanegypupu
2010. június 15. 08:38
Ez az iras valasz a "piszkos zsidora" tehat nem jozan fejjel irta, hanem onerzeteben verig sertve. Es meg is ertem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!