Ortodox levelek

2012. január 03. 15:10

Meghasad a szívem, ha rágondolok, hogy Hillary Clinton külügyminiszter asszony és José Manuel Barosso úr a karácsonyi ajándék készítés és vásárlás izgalmai közepette értünk aggódik és levelet ír.

2012. január 03. 15:10
Fenyvesi Gábor
Facebook

„Még azt mondják, hogy az elektronikus forradalom elnyomja a hagyományos kommunikációs formákat... December rácáfolt és újra divatba jött a levél. Többen is tollat (de legalábbis klaviatúrát) ragadtak és levelet írtak Magyarország miniszterelnökének. Nem is akármilyen levelet, ortodox leveleket.

A levélírók tele voltak aggodalommal így advent idején, aggódtak értünk, magyarokért. Meghasad a szívem, ha rágondolok, hogy Hillary Clinton külügyminiszter asszony és José Manuel Barosso úr a karácsonyi ajándék készítés és vásárlás izgalmai közepette értünk aggódik és levelet ír. Égető szükségét érezték. A demokráciáért és a sajtószabadságért aggódnak. Magasztos adventi gondolatok és éppen jól időzítve, egymás után fűzve, mint a karácsonyi izzók. Egyik kék a másik piros...

Végre írtak nekünk levelet a demokrácia ügyéért. Mondjuk írhattak volna régebben is, 56-ban amikor a tankok eltiporták a demokráciát, a rendszerváltáskor amikor ellopták az országot, 2006-ban amikor emberek szemét ltték ki a tüntetések oszlatásakor. Írhattak volna.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lhbp
2012. január 03. 16:49
És hol voltak akkor, amikor bejöttek a tatárok, a törökök, a labancok? He?
twitc
2012. január 03. 16:38
Akkora a faszom, hogy a köldököm fölé ér.
J.F.K.
2012. január 03. 16:34
http://www.youtube.com/watch?v=wQuRDKxexBw&feature=related Hilary mindenki söprögessen a saját háza tájékán,és akkor még nem is beszéltünk wall street occupy-ról,meg Obama Wallstreet-kormányáról Larry Sammersel-aki ellopta a fél világot
gary_cooper
2012. január 03. 16:14
Remek összefoglalója a jelen helyzet egy szegmensének.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!