Szappanoperában, vagy élhető Budapesten akarunk élni?

2014. augusztus 13. 11:41

Nincs tovább, nincs mire várni, nincs alku, nincs pozícióvadászat! Program kell, cselekedet kell! A Szociáldemokraták készen állnak, Budapestnek győznie kell!

2014. augusztus 13. 11:41
Schmuck Andor
Facebook

Miközben ma újabb felvonása kezdődött az MSZP-Együtt-DK szappanoperának, és megy a casting, eközben továbbra sem lehet semmit tudni arról, hogy milyen elképzelése van a 3 pártnak Budapest jövőjével kapcsolatban. Nem tudják a baloldali választók, hogy Falus Ferenc kinek a főpolgármester-jelölt lesz, hisz tegnap az Együtt bejelentette, ők külön indulnak az őszi választásokon. Vajon a két másik pártnak ki, vagy kik lesznek a jelöltjei?

Öntsünk tiszta vizet a pohárba, és Falus Ferenc nyilatkozzon, hogy milyen színekben, és kinek a támogatásával indulna október 12-én. 60 nappal a választások előtt nem lehet tovább csiki-csuki játékot játszani a választókkal. Az előzményeket ismerve nyilván ezt a helyén kell kezelni, mert ami ma ténynek látszik, az holnap már csak egy lehetőség lehet a sok közül.

Én készen állok bármikor, bárkivel megvitatni a Szociáldemokraták „Jó lakni, és jól lakni!” programját. Nem helyekről, és jelöltekről kell vitatkozni, hanem a főváros jövőjéről, és azokról az emberekről, akik ebben a városban laknak, dolgoznak, vagy itt szeretnék eltölteni szabadidejüket.

Az eredményességhez higgadtságra, türelemre van szükség, és nem egymás sértegetésére!

Budapesten tűzoltásra van szükség!!!

Nincs tovább, nincs mire várni, nincs alku, nincs pozícióvadászat! Program kell, cselekedet kell!

A Szociáldemokraták készen állnak, Budapestnek győznie kell!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kurbitalis
2014. augusztus 13. 16:20
Smukk! Akkor leszek te szociáldemokrata, amikor a Dohány utcai főrabbi elsőáldo6ó lesz a Szent István bazilikában, és Gyurcsány mindennap bérmálkozik. :D:D:D
kispufi
2014. augusztus 13. 15:02
milyen rég vártam már egy hiteles, eredeti és intelligens megszólalóra! más kérdés, hogy hiába...
Antigoné
2014. augusztus 13. 12:53
Megszólalt a hiteles baloldal! Most már csak az önjelölt zugügyvéd és a panamai (el)szabó szózatára várok.
Csigorin
2014. augusztus 13. 12:38
Vitazzal a Bokrossal, az is olyan sulyu mint te vagy (na persze csak politikai ertelemben), es annak is ez a maniaja :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!