Peti lett az etikai felelős

2018. július 31. 10:20

Mennyivel bővül egy LMP-Jobbik-Momentum partnerségben az egymás elleni etikai vizsgálatok lehetősége?!

2018. július 31. 10:20
Máté T. Gyula
Mátété

„Főleg, hogy szemernyi kétségem sincs afelől, hogy az LMP abszurd tragikomédiája még nem ért véget. Különösen, ha – mint Keresztes László Lóránt társelnök a minap jelezte – összefognak a Jobbikkal és a Momentummal.

Gondoljon csak bele a Kedves Olvasó, mennyi ész és tehetség gyűlik össze egy ilyen koalícióban!

Ott lesznek a magukat a kongresszusi küldöttek megvesztegetésével kasszaközelben tartó ex-radikálisok. Köztük Varga-Damm Andrea parlamenti képviselő. Aki bundagyűjteménye reklámozásán kívül arról híres, hogy az egyszerű emberekért még Orbán Viktor dolgozószobája előtt is képes ülő-alvó sztrájkba kezdeni, hogy elcsípje a munkába igyekvő kormányfőt. És kitart jó másfél napig, amikor is rájön, hogy éppen hétvége van… Mondom, van itt ész!

S csak képzeljék el, milyen jól fog jönni ebbe a szövetségbe Fegyőrék kreativitása. A »fideszes kocsmák« listázása és bojkottja után most közösen dolgozhatják ki az orbánizmussal gyanúsított csipkeverők elleni stratégiát.

Végezetül: mennyivel bővül egy LMP-Jobbik-Momentum partnerségben az egymás elleni etikai vizsgálatok lehetősége?! Esőerdő legyen a talpán, amely biztosítani tudja az ehhez szükséges papírmennyiséget.

Nyilván kell persze az új »barátoknak« egy jó közös név is, mondjuk LJM.

Lehetünk még Jobban Marhák.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2018. augusztus 01. 13:40
Petikai felelős. A világ legrövidebb könyvei. Ungár "NemIsVoltJogomAláÍrni" Bréter és az etika.
bela barva
2018. július 31. 21:57
Cica úr (vona) majd megteszi a nagy bejelentést 08.08.-án Addig lehet találgatni mi is lehet az. Lehet, hogy belép az LMP-be.
Tiszafa
2018. július 31. 16:46
" És kitart jó másfél napig, amikor is rájön, hogy éppen hétvége van" Hát már rég röhögtem ilyen jót. Köszönöm Máté Úr!
tango47
2018. július 31. 16:32
Újra kellene indítani a Ludas Matyit, kizárólag az ellenzéki pártok akcióira építve.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!