Rezesova és Czeglédy

2018. augusztus 28. 09:55

Nem igazán elviselhető a létformájuk, talán istenigazából nincs is ezen mit elviselni.

2018. augusztus 28. 09:55
Máté T. Gyula
Mátété

„Ceglédy Csaba politikai bűnöző. Nem túl impozáns jelenség, de nem lehet mindenki egy George Clooney. Ő egyébként csak jóképű és tehetséges színész. Tudomásom szerint nem lop és nem is üzletel Gyurcsány Ferenccel. Szerintem ez egy imponáló jellemrajz.

Eva Rezesova rengeteg pénzt örökölt. Ez nem bűn, hanem helyzet. Ami engem zavar, az az, hogy a hölgy ezzel visszaél. Úgy érzi, bármit megtehet.

Ceglédy és Rezesova egy jelenség. Azt gondolják, hogy bármit megtehetnek, minden következmény nélkül. Ők egy magukról mindent, rólunk semmit gondoló képződmények.

Ők ilyenek, hát ez van. Nem igazán elviselhető a létformájuk, talán istenigazából nincs is ezen mit elviselni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fakocka
2018. augusztus 29. 08:11
Kisthürmer, lassan a legalja.
Akitlosz
2018. augusztus 28. 19:04
Bezzeg a Fidesz propagandisták! Ők azt gondolják, hogy bármiről írhatnak.
packó_
2018. augusztus 28. 13:22
Ez egy elég proli cikk volt. Sajnos!
Zokni
2018. augusztus 28. 12:10
C. Cs.-t tudtommal még nem ítélték el. Legalábbis azért, amiért most előzetesben van. Akkor? Máté T. Gyula szerintem egy cikkíró aljas csótányivadék. Tudtommal még biológus nem állapította meg, hogy nem egy új faj keletkezett általa. Akkor.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!