Európa „reménysége” Pesten erőszakolt

2018. szeptember 10. 08:50

Hiszem és remélem, hogy hasonló nem fog többet előfordulni Magyarországon.

2018. szeptember 10. 08:50
Máté T. Gyula
Mátété

„Tegnap Sarhadi Bilal Ahmad »oltalmazásra szoruló« afgán állampolgár megerőszakolt egy magyar lányt. Azóta menekül. Ha valamelyik liberális civil aktivista nem fogadja be és dédelgeti »humanitárius« okokból, alighanem elkapják. A helyükben megkérdezném az esetet elszenvedő lányt, szerinte milyen büntetés méltó azért, amit az afgán elkövetett…

Európának vérfrissítésre van szüksége, és a migránsok nagyszerű munkaerőt is jelentenek – ez a nyugati liberális mantra. Aki ehhez nem alkalmazkodik, azt ki kell zárni a civilizációból.

Magyarország tavaly befogadta Sarhadi Bilal Ahmad, magát 18 évesnek mondó afgán »menekültet«. Úgynevezett oltalmazott státuszt kapott. Miért volt erre szükség? Fogalmam sincs, nyilván jó igazolásokat kapott valahonnan. Vagy túl sok lelkes civil védte állítólagos jogait.

Ezután Pestre jött Ahmad, ahol pár napja egy belvárosi gyroszosnál kapott állást. A tulajdonos már ki akarta rúgni, mert az afgán finoman szólva sem volt ideális munkaerő. Sajnos ezt nem tette meg időben, így tegnap »Európa reménysége« becibálhatott a szolgálati mosdóba egy magyar lányt, és megerőszakolta.

A rendőrségi szakkifejezés erre az, hogy »szexuális aktus eltűrésére kényszerítette« a nőt. Ezt a széplelkű, migránsokat pátyolgató média lelkesen alkalmazza is. Mintha nem történt volna semmi különös. Pedig de, ne szépítgessük, itt nem »megijesztettek«, hanem megerőszakoltak egy magyar lányt!

Hiszem és remélem, hogy hasonló nem fog többet előfordulni Magyarországon.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 121 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
realista
2018. szeptember 10. 20:57
"Európa „reménysége” Pesten erőszakolt" Ilyen "frappáns" címet én is tudok: Orbán rejtett erőforrásai Badacsonyban gyilkoltak:
Cságoly
2018. szeptember 10. 20:47
Évi 350-400 erőszakos cselekmény történik Magyarországon, azaz durván napi egy. Vajon mire alapozza a szerző a reményét, hogy többé ilyen nem történik?...
puszika
2018. szeptember 10. 15:45
Szóval az az egy nem is számít? Azt hiszem AZT KELLENE MEGKÉRDEZNED AKIN EZ AZ AFGÁN AZ ERŐSZAKOT ELKÖVETTE! Nem tennéd zsebre amit mondana. ŐT UGYANIS NEM ÉRDEKLI A STATISZTIKA!! Bennünket sem!!!!!!
formaegy
2018. szeptember 10. 14:10
Egyet nem értek! Ha nem menekült, márpedig nem az!!!, akkor miért kapott " oltalmazásra szoruló cimkét"??????????? Biztonságos országból érkezett, tehát vissza kellett volna dobni ahonnan jött! Sajnos az egész ország területén szét vannak már szórva. Csak úgy halkan érdekelne, hogy van bérletük, vagy nekik ingyen lehet utazni? Az 1-es villamoson nem hiányolható a jelenlétük, de egyik sem kezel jegyet. Ha mégis van bérletük, ki veszi nekik? No meg a legfontosabb, mi a fenét keresnek M.o.-on? Förtelem!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!