A magyar ellenzék erkölcsileg megbukott

2020. március 30. 14:18

Elárulták választóikat, akik azért küldték őket a parlamentbe, hogy az érdekeiket képviseljék.

2020. március 30. 14:18
Stefka István
Stefka István
Pesti Srácok.hu

„Nem először. Elárulták választóikat, akik azért küldték őket a parlamentbe, hogy az érdekeiket képviseljék. A balliberálisoknak és a Jobbiknak eszébe sem jutott, hogy ígéreteiket esetleg betartsák. Egy világjárvány kellős közepén, a válság idején is fontosabb számukra a kicsinyes pártérdek, a hatalmi harc, mint a koronavírus elleni küzdelem.

Nem először tették ezt. Akkor, 2008-ban, a gazdasági világválság idején az MSZP és az SZDSZ hagyta cserben a svájci devizahitellel küszködő lakosságot, elvették a 13. havi nyugdíjat, valódi megoldások helyett Gyurcsányék és Bajnaiék újabb megszorító csomagokat szabadítottak a magyar emberek nyakába.
Utódaik, a jelenlegi ellenzék nem járult hozzá a járvány elleni védekezésről szóló törvény elfogadásához, az ellenzéki képviselők elutasították a törvényjavaslat házszabálytól eltérő tárgyalását múlt héten, ezért az előterjesztést sürgősséggel, legkorábban ma fogadhatja el a Ház.

Amíg Európa és a világ számos más országában az ellenzék együttműködik a kormányzati erőkkel, egymás után vezetnek be kijárási korlátozást vagy kijárási tilalmat a vírus elleni küzdelemben, addig a magyar balliberálisok ellenszegülnek a védelmi intézkedéseknek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 124 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tabakur
2020. március 30. 21:52
Hát ez csodálatos. Az ellenzék erkölcsileg bukta. Jó legyen.. Ki állítja ezt? Stefka aki minden rendszernek szorgos kiszolgálója . Kit szolgál ki? Azt a kormányt és kormányfőt akik a nemzetre hivatkozva kicsit kirabolják az országot. Példa Lőrinctől vásárolt nulla piaci értékű erőművet 17 milliárdért. És innen hosszan lehetne sorolni de minek ? Ezért leszünk mi magyarok mindég vesztesek.
MayorAnna
2020. március 30. 16:53
Te is elárultad '89-előtti kitartóidat, vén köpönyegforgató csibész.
írmag
2020. március 30. 16:35
Mondjuk a Biszkutól, a pékinas Marosánfiig bezárólag (benne az Apróság, Dobrevség, Gyurcsányság) csak a fidesz-közeli, volt komcsik ügyeit hánytorgatjátok fel. A számonkérés hiányai még mindig mutatkoznak és azok pótolhatóak. A cikk egy nagy tévedése: "A magyar ellenzék erkölcsileg megbukott". Erkölcsük soha nem volt, mint az köztudott, csak hivatkozgattak a szocialista erkölcsre is, de a normákat nem sikerült megalkotni sem. Várom a bukásukat!
olajfa1
2020. március 30. 16:01
A mai magyar ellenzézéki pártok és vezetői bebizonyították magukról, hogy ugyanolyanok mint 2006 iktóber 23,.án voltak! Azaz magyarellenesek! No és ma is bármikor behívnák az orosz tankokat, vagy bármely más "testvéri barát" katonaságot csak hogy neki TELJHATALMUK LEGYEN! mint 1956 után!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!