Hogyan lehet tehát egy ilyen keleti diktatúrát megszüntetni? 

2020. május 02. 18:30

Sosem hallottuk még, de hát a németek fő jellemzője a humor mellett az eredetiség.

2020. május 02. 18:30
Megadja Gábor
Megadja Gábor
Facebook

„A HVG nem tétlenkedik, ha a valóságban nem, ám a liberális fantáziában kimeríthetetlen mennyiségben létező jelenségekről kell beszámolni. Most is közvetve a magyarországi diktatúráról írtak, ám eközben muszáj volt méltatniuk fantáziájuk legabszurdabb jelenségét is, az ún. »német humort«. 

Szemben a magyarral, a germán közszolgálati tévé nem-propaganda távíróállomásként működik, hanem olyan szokatlan, világot a sarkaiból kiforgató, eredeti gondolatokat mutat be - rendkívül humoros formában! - mint hogy Magyarország diktatúra, és érdemes még itt Törökországot is említeni. Sosem hallottuk még, de hát a németek fő jellemzője a humor mellett az eredetiség. (A németek másik őstehetségét, a menetelést pedig csak a humorérzék hiánya miatt nem találják viccesnek itt Mucsán.) 

Tudjuk azonban, hogy a liberális - és német - kiváltságként létező humor valójában mindig is véresen komoly problémákra mutat rá. A problémákat pedig - szintén liberális és német! modell szerint - meg kell oldani. 

Hogyan lehet tehát egy ilyen keleti diktatúrát megszüntetni? 

1) Meg kell szállni a renitens Magyarországot és a Berlinből kisugárzó Jóemberség által a Birodalomba kell integrálni. 

2) »Végső megoldást« kell alkalmazni a magyarokkal szemben, mert nem tudnak viselkedni. (A problémák megoldása akkor a legjobb, ha végső.) 

3) Csak a fideszesekkel szemben kell végső megoldást alkalmazni. 

4) A németek már megváltoztak, így a végső megoldást csak 0rbánnal szemben kell alkalmazni. 

Alig várjuk a vicc csattanóját, hátha most megértjük!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
I.E.D.
2020. május 03. 13:00
Nem olyan bonyolult ez, Megadja koma: haza kell vinni az autógyárakat, vagy áthelyezni máshová, elzárni az EU- s pénzcsapokat- aztán ha elfogy az osztogatni való, a rezsicsöki, meg a választási krumpli, magától összedől az illiberális pojácák latorállama- nem kell ehhez se menetelés, se Endlösung...:)
sztd
2020. május 03. 11:14
Már a második karikatúra és egy válaszkarikatúra sincs. Jól van ez így?
zsanett-kúnrum
2020. május 03. 09:21
Így nagyon egyszerű lenne, én terápiát javaslok, csak munkát, feladatot doktor mini diktátorelnök úrnak, hátha nem változik meg
útonjáró
2020. május 03. 09:11
hiába, a nácik már csak nácik maradnak...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!