Szájer-ügy: tragédia vagy képmutatás?

2020. december 11. 19:09

Olyan szövetségre, amiben a Dk és az MSZP benne vannak normális jobboldali nem szavazhat. Interjú.

2020. december 11. 19:09
Zárug Péter Farkas
Magyar Hang

„– Az a három vagy négy százalék, amit említett, ez elég egy kormányváltásra?

– Jaj, az még nagyon messze van. Nyugalom! A jobboldalon Fideszt siratókat megnyugtathatom, a tenyerüket dörzsölő ellenzékieket pedig el kell kedvetlenítenem, amikor most újra azt mondják, hogy meztelen a király. Nagyon sok minden kell, hogy történjen és fog történni a választásokig. A meccs egyáltalán nem dőlt el. De ha jön valami dominósorozat, amely a választó fejében ott tartja, vagy ennek a három-négy százaléknak a fejében ott tartja a Szájer-ügy feszültséget, akkor az nagyon veszélyes lehet a Fideszre. De hogy ebből most következtessünk 2022-re? Hát én biztosan nem mernék semmi ilyet tenni.

– Másképp kérdezem. Van olyan potens ellenzék, amely ki tudja használni ezt a mostani megingást? Illetve mit tanácsolna az ellenzéknek, és mit a Fidesznek ebben a helyzetben?

– Az ellenzéknek soha nem adnék tanácsot, semmilyen körülmények között. Gyurcsány és az MSZP polgári konzervatívnak vörös vonal. Erdélyi származásúnak meg elképzelhetetlen zóna minden téren. A Fidesznek meg nagyon sok tanácsot tudnék adni, de nem hiszem, hogy az én polgári konzervatív tanácsaim kellenek a plebejus erőkultusz korszakában. A Szájer ügy legfeljebb megerősíti az ellenzéket abban, amit eddig is gondolt és igyekszik úgy tenni, mintha meglenne az ügy, amivel győzni tudnak ’22-ben. Majd látjuk a méréseket, de legyünk őszinték, Szájer József és az ő magánélete egy normális országban nem lenne szabad, hogy az ország sorfordító kérdéseinek a spiccén legyen. Nem látok ilyen ellenzéket. Azért nem látok, mert van egy Gyurcsány Ferenc és van egy MSZP, akiket a rendszerváltáskor egy lusztrációs törvénnyel kellett volna kizárni a közéletből, csak az összes pártba beült ügynökök hada ezt megakadályozta. Olyan szövetségre, amiben a Dk és az MSZP benne vannak normális jobboldali nem szavazhat.”

Interjú Zárug Péter Farkassal a Magyar Hangban

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2020. december 12. 12:53
"Szájer-ügy: tragédia vagy képmutatás? Olyan szövetségre, amiben a Dk és az MSZP benne vannak normális jobboldali nem szavazhat." Ezeket a dolgokat hogyan sikerült így összekombinálni? Normális jobboldali jó szívvel szemita, buzeráns, képmutató, álszent, álkeresztény pártra sem. Az a Szájer fickó írta a Fidesz alaptörvényt. Egy ilyen ember "értékrendje" kellene, hogy legyen a mértékadó az ország számára?
civis72
2020. december 12. 00:12
az ellenzék legsúlyosabb hibája , hogy az ellen a Fidesz ellen harcolnak amit ők maguk építettek a saját félelmeikből.......kurvára nem értik az ellenfelet
Box Hill
2020. december 11. 20:57
A lényeg nem az, hogy Szájer mit csinált. A lényeg az, hogy a Fidesz mit nem csinált. Nem óvta meg a magyar kormányt ettől a blamától és nem tette lehetetlenné, hogy magas beosztású, valójában mindenféle szintű funkcionáriusa ne legyen zsarolható. Zsarolható pedig az, aki bűnt vagy botrányos dolgot követ el, amit takargatni akar. A Fidesz nem bizonyította a társadalomnak, hogy a zsarolhatóságot meg tudja akadályozni. Azt bizonyította, hogy nem tudja és a szemembe még azt is bizonyította, hogy azt se tudja mi fán terem ez a rendészeti tevékenység. Hiszen beismerten harminc éve fungál élpozícióban ez az elszabadult hajóágyú. És nem csak ő, hanem a felelős pozícióban lévő felesége is, aki szintén zsarolható, mert nyilván nem közömbös számára a férje hitelessége. Meri valaki is állítani, hogy a bíróságok ilyen-olyan furcsa ítéletei körül nem legyeskedhetnek zsarolók dögivel?
annamanna
2020. december 11. 20:57
Teljesen fölösleges a pártoknak mellüket döngetve erkölcsre meg vallásra, nopláne kereszténységre hivatkozniuk, mert ilyen alapon NEM VÁLLALHATÓAK, és minél többet hivatkoznak rá, annál visszatetszőbb a hazugságuk. Egyetlen választhatósági alap maradt, az erkölcstől tökéletesen független, AMORÁLIS, nyersen materiális ÉRDEK. Ahogyan most Orbán nem a keresztény értékrendet védte meg Brüsszelben, hanem "a magyarok pénzét", vagyis a nyers, amorális ÉRDEKET. Tehát a nyers és amorális érdekérvényesítésben nyomta le az EU többi tagországát. Ennyi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!