„Jönnek a migránsok” – és a Cselekvő Politikus intézkedik

2021. június 17. 09:26

A Fidesz rövidesen ugyanilyen primitív üzeneteket fog küldeni, ha úgy méri, a b***zás már kifulladt!

2021. június 17. 09:26
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„Akár nevethetnénk is T. László tiktokos kampányvideóján, amiből megtudjuk, milyen szerinte a Cselekvő Politikus (CsP).

A CsP kifogástalan zakóban üldögél a falusi polgármesteri hivatalban és békésen irogatja alá a manipulált közbeszerzések dokumentumait. De akkor hirtelen benyitnak az ajtaján "JÖNNEK A MIGRÁNSOK" felkiáltással. Mialatt a drámai bejelentésre figyeltünk, a hős politikus már át is öltötzött terepszínű ruhába és felvett egy taktikai mellényt is). A következő snitten már szállnak be a villogós MEZŐŐRI autóba, miközben a CsP alkalmazottja, a hírhozó egy szép nagy puskát szorongat, gondolom azzal akarja a migráncsokat és a vírusokat torkon lőni.

Mondom, nevethetnénk is a videón, de ne tegyük. A FIDESZ ugyanis rövidesen ugyanilyen primitív üzeneteket fog rövidesen küldeni, ha úgy méri, hogy a b***zás már kifulladt!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bájron
2021. június 17. 18:45
Még nem döglöttél meg fasszopó!!!
Eva-Anna
2021. június 17. 15:29
Aki TUD németül, olvassa, és adja tovább. Berlin 17.6. www.focus.de Rigaer Strasse A fendörség megprobal bemenni a balos zöld gengszterek által elfoglalt házakba. Eddig 65 rrndör sérult Meg. Berlinbenz a Dobrev-Gyurcsany, Karacsony baratai és támogatoi adjak a kormányt. Lássák a képeket a választok.
Fer70
2021. június 17. 11:29
"A Fidesz primitív üzeneteket fog rövidesen küldeni" - még szerencse, hogy mindezt egy kulturált, intelligens ember jelenti ki, aki az általa felmutatott táblával ékesen bizonyította, hogy ő tulajdonképpen állatorvos. ( + egy ostoba, aljas, hazug ember.) https://ocdn.eu/images/pulscms/NTQ7MDA_/f193f4c56709788129540dcf3c976a24.jpg Ennyi.
B_kanya
2021. június 17. 11:18
Aztán a szerencsi varrónők fizetésével mi is a helyzet, lófaszházy? Kiskutyákkal és a lódoktori praxissal?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!